hmyroztl 9 haftalık hamileyim ve istifra etmeme rağmen hala deli gibi mide bulantısı çekiyorum siz neler yaptınız nolur bi çözüm yolu bulalım şu bulantıya mahvetti beni
Nur_50 hmyroztl rabbim yardımcınız olsun sabah yataktan aniden kalkmayın çubuk kraker ve tuzlu leblebi yiyin öyle biraz durun sonra kalkın yataktan
Asiyefdnn hmyroztl 6. Haftamda başladı bulantılarım şu an 11. Haftadayım hala devam ediyor prilam dr kullanıyorum ilacı içmesem daha beter oluyorum ben hiçbir şey yiyemediğimden bu süreçte kilo verdim çok zor oluyor inşallah en yakın zaman da geçer
Mario Merhaba, demir ilacı kullanıyor musunuz ? Bana demir ilacı mide bulantısı yaptı. Hap olarak değil de toz olarak Laktofe stick almaya başladım bütün mide bulantılarım geçti. Belki sizinki de ondandır
hmyroztl Melekecre denerim onuda ama zorla kusturdum kendimi mide bulantım geçmeyince yinede bulantı çektim
Sutlacbal50- Zararı var mı bilmiyorum ama elime boynuma kolonya döküp koklamak biraz içimi bastırıyor
Menis69 @hmyroztl ben 4 ay çektim 1. Hamileliğimde sadece prilam dr ilacı işe yaradı şimdi 2. Hamileliğim yine aynısını yaşıyorum aynı ilacı kullanıyorum yine ama uyku yapıyor fazlasıyla
hmyroztl Asiyefdnn bana da bitane ilaç yazmıştı mide bulantısı için ama hiçbir işe yaramıyo prilamı çok duydum onu yazdırmayı düşünüyorum umarım o işe yarar
Asiyefdnn hmyroztl bende ilk farklı bi ilaç aldım hiçbir işe yaramayınca hemen prilam aldım faydasını görüyorum sende prilam al bence de canım inşallah faydasını görürsün