boygirlmom anneoluyoruuumm16 33+0 olduk biz de 😍 yorumlari okuyunca ne kadar buyumusuz dedim😄 eskiden 30 lari gorunce oha ya ben de gorebilcek miyim derdim anilarim depresti
Zhr-zhr anneoluyoruuumm16 Haftayı gördük çok şükür 🙏🏻 daha erken gelmeye niyetlenmezse 8 gün kaldı kavuşmamıza ❤️ vakit yaklaştıkça insan bir garip oluyor doğrusu. Merak, sabırsızlık, heyecan, endişe, zaman hem hiç geçmiyor; hem de sular seller gibi akıp gidiyor sanki.. Hiç duymadığım kokusu burnumda tütüyor. Özlemekten burnumun direği sızladı derler ya eskiler hah işte benim burnumda direk falan kalmadı artık 🥹
Kelebek-001 Kaçıncı hafta da tekmelerini hissetmeye başladınız kızlar? Benim ilk gebeliğim 12+5 şuan ☺️
Ao526- anneoluyoruuumm16 Öyle valla, yoksa bir kerede almak çok zor olurdu. Zamanla herşeyi tamamlandı ❤️
Berfinakt anneoluyoruuumm16 belli 16 da doktor gördüm ama emin değilim dedi 17 de öğrendik oğluşum oluyor ilk günden beridirde erkek hissediyodum ben 💙
xbebegimx anneoluyoruuumm16 20+0 🍌 olduk Rabbim herkesin yavrusunu kucagina saglikla hayirla almayi nasip etsin insallah 🤲🫶