mavilikler7 Kızlar salı günü test kan testi verdim beta 10.82 çıktı bugün tekrar test verdim 248.1 çıktı bu kadar yükselmesi normal mi? Acaba ikiz mi olacak
Pamuk mavilikler7 Beta ile anlasilmaz.Benimde ilk sayı düşüktü sonradan ciddi yükseldi ama tek gebelikti.
mavilikler7 nebakiyonkomikmi ama benim adetim normalde yarın olmam lazım erken baktırdım yine de normal mi sizce
nebakiyonkomikmi mavilikler7 Normal canım ikiye katlayarak yükselmesi lazım hergun senin ki ikiz artışı değil yani
mavilikler7 Ebru_20 çok teşekkür ederim rabbim size de gönlünüze göre versin inşallah normal de yarın adet olmam lazım erkenden test verdim böyle yüksek görünce heyecan arttı ister istemez :)
mavilikler7 nebakiyonkomikmi anladım çok teşekkür ederim ilginize geçen aralık ayinda düşük yapmıştım 2 aylıkken şimdi korku da var biraz ilk kontrole ne zaman gitmeliyim sizce
nebakiyonkomikmi mavilikler7 Adetin daha geçmemiş betan da 3 haftalık felan gibi duruyor adetin bir kaç gün geçtikten sonra tekrar kan testi ver istersen doktorda isticek zaten düzenli artıyor mu görmek için sonrasını zaten yonledirir doktor Hayırlı olsun 🌸
Damla mavilikler7 beta ile belli olmuyor ultrasonda görünür ancak benim artışım gayet normaldi ama ultrason da 7. Haftada ikiz olduğunu gördük sonradan biri gelişmedi ama
Nurkoylms mavilikler7 canim yuksek degilki benim 83 ten 41 bine cikti ama tek gebelik olsa benim cift gebelik olurdu ama ailenizde ikiz bebek varsa bilemem bizim yok ailemizde :) diger turlu pek olmuyo cift gebelik bide en net ultrsonda görebilirsiniz