Esradrs Kızlar doktor bana progestan verdi kapsül şeklinde hafif kanamam vardı vajinal yollamı kullanmam lazım yoksa ağızdan mı
Nur_50 Esradrs ilaç yazarken demedi mi doktor bana ağızdan dedi ablam vajinal kullandı bunu belirtmiştir mutlaka eczane yazmamış mı üstüne
hbm35 Esradrs doktoruna sorman lazım ağızdan alınca yan etkisi oluyo uyku mide problemleri gibi vajinal daha doğru kullanım bence doktorun ne diyosa öyle yap
Rym2023 Esradrs hem ağızdan hem de vajinal yoldan alabiliyorsun, ben ağızdan kullandım uyku ve tansiyon düşüklüğü yapabiliypr bu nedenle gece yatmadan önerdi doktor her gece yatmadan içiyordum sıkıntı olmuyordu yan etkilerde
Aybarsmom_ Esradrs kanama geçmesi için kullanılıyor zaten canım ben sürekli kullandım kanamam varken de kullandım en etkili şekli vajinal yol ile almak
Esradrs Kanamanızı geçirdimi peki ben 6 haftalıyım kahve rengimsi bi akıntım var oyuzden verdı bana doktor ama korkuyorum yinede
Braa3434 Esradrs kanamam olduğunda hafif açıklığım olduğu için acildeki doktor vajinadan alma demişti ağızdan almıştım yan etkileri oluyor evet ama bünye alışıyor bir süre sonra bence doktoruna sor mutlaka o şekilde vajinadan al