Poofy
Ben ikili yaptırdım , sonra 4lü de yakın değer çıktı kötü şeylere, dr fetal dna dedi yaptırdım bu sefer turner dediler evladıma🥺
Saçlarım bembeyaz oldu amniyosentez yaptırdım. 30 hücreden 1 tanesinde çıktı fakat dr detaylı ultrasonda bebeğin saglıklı olduğunu söyledi ense kalınlığı gelişimi herseyi çok şükür yolunda şuanda🙏🏻 39 haftalığız perşembe günü kucağımıza saglıkla alırız insallah🙏🏻🙏🏻
Fetal dna plesentadan alınan kan ve yanıltıcı olabiliyor hücreler bölünürken plesentanda bu tarz hastalıklar olabiliyor bebeğe geçmeyebiliyor.
Bence ilk etapta fetal dna ya gerek yok 2 li ve 4 lü de bir sıkıntı çıkarsa yaptırırsın. Haaa ben erkenden cinsiyet ögrenicem diyorsan ben genoks dye bir firmada yaptırdım 1 haftada çıkıyor sonuç cinsiyeti sana söylemiyorlar fakat dr a söylüyorlar. Oradan erkenden ögrenebilirsin.
Hamilelik güllük gülüstan birsey değil mutlaka herkesin bir sıkıntısı oluyor🥺 kötü şeylerde yılmamak ve bu dönemin tadını çıkarmak lazım eskiden annelerimiz nasıl doğurmuş bizi diyorum böyle seyler yoktu ki. Artık incik cıncık herseyini kurcalaya kurcalaya hem gebeleri hem aileleri bunalıma sokuyorlar.
Şuanki kafam olsa hiç birine takılmazdım ama o dönem yaşadıklarımı ne siz sorun ne ben anlatayım🥺
Allah evlatlarımızı saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah🙏🏻