Mkdds567 Kızlar dişim çok ağrıyor antibiyotik verdi doktor bende kullanmadan test yapayım dedim (yumurtlama 8 haziran) erken olduğunu biliyorum ama ilaç atmak istemedim şüphem varken böyle hafif silik gibi çıktı sizce var mı
guzelanne01_ Mkdds567 kesinlikle var bence bende aynı testle aynı şekilde öğrendim gidebilirsen hemen kan ver
K-97 Mkdds567 guzelanne01_ Suan bende bu durumdayım çok korkuyorum aynı hayali çizgi bende de var umarım doğrudur gördüklerim bebekler bizimledir inşallah
minikoannesi123 Mkdds567 reglime 5 gün kala benim de böyleydi, gün geçtikçe koyulasti. O yüzden olabilir de olmayabilir de. Bekleyin iki üç daha isterseniz.
Mkdds567 guzelanne01_ ama aşırı silik değil mi yani yanılma payı filan var mıdır çok korkuyorum😭 biraz daha yükselsin değer diye pazartesi kan vereyim dedim yarında test yapacağım 🥺
guzelanne01_ Mkdds567 benimde aynıydı canım bu testte yanılma payı yok ve negatifse asla hiç bişey çıkmıyor kuruma çizgisi bile olmuyor Allahın izniyle inşallah vardır Bence kan ver ama yinede sen bilirsin ilac kullanma ama
Mkdds567 [silindi] hemen çıktı 2-3 dk içinde kasıklarım ağrıyor sadece. 6 yaşında oğlum var bi dış gebelik geçirdim 5 senedir istiyoruz inşallah vardır hayırlısıyla🥹
Mkdds567 [silindi] evet 🥺 sebepsiz olmuyor. Süt hormonu yüksek çıktı başka bi sebep yoktu 2 sene önce dış gebelik oldu kürtaj oldum. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🥹💖
Songuleyup Mkdds567 uzgunum ama ben hicbirsey goremedim keske doktoruna soyleseydin antibiyotik bi sikinti yaratir mi diye suphen oldugundan bahsetseydin seni yonlendirirdi.
Mkdds567 Songuleyup İnan dişin ağrısından aklıma bile gelmedi çok kötüydüm başımı kaldıramıyordum ağrıdan ağrı kesici olarak sprey verdi zaten onu sıktm ilacı içmedim