Nagihan19 Yoyko Luxury Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri Silver bu markadaki bebek arabasını kullanan varmı arkadaşlar kullanan varsa memnunmusunuz
Sezgin Nagihan19 ablama almıştım. Yeğenim doğduğu zaman. Çok memnun olduğunu söyledi. sanırım bende ondan alacağım
zynpnil Arkadaşlar selam yoyko nın bebek arabasını aldınız mı o marka Benimde çok hoşuma gidiyor sitelerde çok değişik yorumlar var kimisi ağır kimisi hafif yaZmış aldıysanız paylaşabilirsiniz çok memnun olurum
Yasemindemirtas zynpnil ben aldım. Evet biraz agır arka tekerlekleri büyük ama cok kaliteli. Zaten hafif travel sistem bebek arabası bulmak cok zor. Demirleri , bebek arabasının kumasını falan cok begendik biz. Puset üzerindeyken kapanabilme özelligi var.
Yasemindemirtas Sezgin benimde aynı. Bende gri aldım ama gercekten cok kaliteli bi araba. Cok heybetli sadece
Sezgin Yasemindemirtas ya bende ondan almayı düşünüyorum ama arabamızın bagajı küçük. İnternetten alıp ablama göndermiştim. Ben bebek arabasını hiç görmedim. Çok mu büyük araba. Bagajda çok mu yer kaplar?
Yasemindemirtas Sezgin ya travel sistemlerin hepsi aynı bence. Büyük küçük yok. Sadece arka tekerlekleri büyük gibi. Ama cok kolay takılıp cıkıyo. Biyere giderken cıkarıp koymayı düşünüyorum. Hiç arabaya koymadım bide. Denemek lazım
Davud_moms Sezgin merhaba canım aldınız mı? Ablaniz kullanmış sanırım hakkında olumsuz yorumlar var tekerlekleri çabuk bozuluyor diye sizde öyle sorun oldumu?
Sezgin Davud_moms merhaba ben almadım. Casual cadillac air aldım. Ablam da1 yaşa kadar kullanıp sattı ama ı memnundu
Duygucuk Sezgin casual nasıl acaba ağırlık ve ebat olarak? Yoyko daha ağır ve büyük diye biliyorum çünkü
Sezgin Duygucuk size tavsiyem eğer hala almadıysanız baston alın. Çok hantal diğer bahsettiğimiz arabalar
Duygucuk Sezgin puseti de takılıp çıkabilen travel istediğimde baston tarzı bulamıyorum doğrusu 🙄 yoksa benimde önceliğim hafif olması.
Sezgin Ysra-1 çocuğu bebek arabasından nefret ettiği için 2 3 kez dışarıya çıkartıp sadece boş boş sürdüm. Şimdi satıcam ilana koycam güzel araba ama malesef kızım bebek arabalarında durmadı