Tkzbuse 38+2 kizlar bugun muayene oldum ne yumuşama ne de açıklık var yapabileceğim onerebileceginiz egzersiz vb şeyler var mı yoksa 40 da yatisim yapılacak suni sancı ile doğum başlatılması konuşuluyor suni de almak istemiyorum
Hizligonzales Tkzbuse sicak suyun altinda karniniza belinize masaj yapin squat yapin merdiven inip cikin benim bu sekilde acilmam olmustu ve doguma girmistim ertesi gun Rabbim kolay dogumlar nasip etsin ins
unlusura Tkzbuse ben 39. Haftadayım 25 ine kadar gelmezse yatış yapıcaz dedi doktor yani sezeryan mı oluyor mu yada suni sancı mı 😔
Tkzbuse unlusura benim ikinci doğum canım o yüzden normal suni sancı ile ilkse değişiklik gösterebilir:)
Hillary Bende 38+4 üm ve açılmam yok daha 21inde kontrolüm var perine masajı yapmamı söyledi sizlerde yapmaya calısın
MelikeBlbl16 Hillary ben de 38+3teyim. Aylardır pilates yapıyorum. Bikac haftadır perine masajı yapıyorum. Su an en ufak bir acılmam yok malesef. Her gün pilatese devam ediyorum hatta
Hillary Tkzbuse sıkıntı su kendim kendime yapamıyorum maalesef eşime yaptırıyorum saolsun yardımcı oluyor
Hizligonzales tugcedoganay1 sicak su gebeligin baslarinda evet zararli dogumu baslattigi icin ama son haftalarda dogumu kolaylastirmasi acilma ve yumusama icin kolaylastirici bisey yani 38 den sonra dogumu baslatmak adina girilebilir.
tugcedoganay1 @Hillary ilk defa duyuyorum kusura bakmayın o yüzden soruyorum perine masajı nasıl oluyor
Hillary tugcedoganay1 rahimin en az kesiyle acılması için yapılan bir masajmıs acılmaya yardımcı oluyormus youtubeden videoları var ilk gün zor oldu ama sonra alıştım vajinanıza yaptıgınız bir masaj