ferhpnar https://mutluresim.com/images/2023/06/17/nDye6L.jpg. Kızlar asil pik şimdi mi en alttaki 2 taneyi bugün yaptım üstteki gündüz diğeri de çok ağrım oldu adet sancısı gibi bi yapiyim dedim merak ettim böyle çıktı şok oldum
Birdemet95 ferhpnar en koyu olan pik oluyor onun bir üstteki de pik, yarın silikmeşirse çatlamış oluyor yumurta
umutluanneadayi ferhpnar çatlama olur canm değerlendir eğer sperm sayısında haraketinde sıkıntı yoksa 3 gün üst üste değerlendir
ferhpnar Birdemet95 onun üzerindeki 2 tane pik değil miydi ben onları pik diye değerlendirdim de . Yani şimdi yeni mi pik olmuş oluyor
Papatyaa_severrr000 ferhpnar en alttakinin bir üstündeki de pik ama en alttaki daha net havuç suyu için havuç yiyin çatlaması için
Birdemet95 ferhpnar bana kalsa son 3 test pik duruyor en sonuncusu patlamış resmen sen değerlendir bide çatlayıncaya değerlendir muhtemelen yarın çatlamış olur artık
ferhpnar Papatyaa_severrr000 havuç yiyorum da. Öyle görünce şaşırdım hiç bu kadar koyu çıkmamıştı. Bide ben ondan öncekileri pik diye değerlendirdim
ferhpnar Birdemet95 evet ağrım çok oldu bildiğiniz adet oldum zannettim onun üzerine yaptım testi böyle çıktı
ferhpnar Papatyaa_severrr000 evet mutlaka bunu değerlendirmem lazım daha önce de yaptım hiç böyle olmamıştı
Birdemet95 ferhpnar üstüne görme diye bir tabir varya hamile oluyir kimi adet goruyor yinede o ay dedim belki olabilir 3 gün üst üste pik olunca aklıma öyle geldi bi
ferhpnar umutluanneadayi yani onu bilmiyorum bi oğlum var bi de kürtaj oldum. Hiç sperm test yaptırmadık deneme 4. Ay