HaticeElmas Merhaba ya bna yardımcı olurmsnz bütün gece uyumuyorum sürekli lavabodayım sık sık idrara çıkıyorum ve özel bölgemde aşırı derecede bi kaşınma var ne yapmam lazım benim gibi olun varmı 😢😢
Nehirce HaticeElmas ben de gebeliğin ilk 3 ayında sık çıkıyordum idrara ikinci üç aylık dönemde azalmıştı ama şimdi 33+6 olduk iki gündür gene aık idrara çılmaya başladım, gece bile 7 kere uyanıyorum. 😅😅😅
YavrumAnnem HaticeElmas canım bende de var aynı sorun hiç çekilmiyor bıktık artık. Ama kaşıntım varsa enfeksiyon kapmışsın galiba doktora gitmelisin bence bi idrar tahlili yap ilerlemesin kuzum🤗
blackberry118 HaticeElmas Sik idrara cikmaniz normal ama kaşıntı varsa mantar da var demektir asil rahatsız eden bu sizi lutfen doktorunuza sorun mantar biraz zor gecen bi illet. Elma sirkesini sulandirip bununla silebilirsiniz.
Nurcin HaticeElmas hımm.. ilk trimester veya son olsaydın bebek baskı yapıyor derdim ama 2. de pek vc ihtiyacı olmuyor gece.. saat 10 dan sonra sıvı almamayı denesen? kaşıntı içinde forumdaki bazı bayanlar sirkeli suyla bi yıkıyorlar. sen de dene istersen
Nehirce HaticeElmas canını sıkma bence epilasyon yaptıysan kaşınma ondan olabilir ya da o bölgede tüylenme varsa ondan... İçin rahat etsin istiyorsan bence doktoruna danış☺️ İdrarını yaparken yanma yoksa canını sıkma bence
HaticeElmas Nurcin sirkeli suyu doktorm önermişti yapıyorum ama havalar soğk olduğu için çabuk etkilnyrm dha çok lavaboya gidiyorum bünyem birz zayıf o yüzdn
Nehirce HaticeElmas idrar yaparken yanma varsa doktoruna danış canım, enfeksiyon belirtisi falan olabilir. Cildin de hassas ise epilasyonun acısı halen devam ediyor olabilir. Benim cildim çok hassastır bir haftaya acım anca diner ☺️☺️
Nurcin HaticeElmas anladım cnm.. sen 10 dan sonra sıvı alma... öyle belki düzene girer... şimdi böyleysen son haftalar napıcan :)))
Suzitosuzi İdrar testi yaptırın enfeksiyon riskine karşın. 2. Trimester de çok sık olmuyordu idrar üşütmüş de olabilirsin. Son aya gelince bir ayağın WC’de yaşıyorsun bu duruma alış ☺️
HaticeElmas Suzitosuzi büyük ihtimalle üşüttm gece sıcak su torbasnı koyup öyle dalmışım bi ara ama snra tekrr uyandim
Nurcin HaticeElmas 3. trimester de gece 6 7 kez oluyor diyor arkadaşlar... amin canım :D benim ilk 3 ayda çok yoğundu. 3 4 kere kalkıyordum. ama şuan kafayı vurup yatıyorum :D sabah zor uyanıyorum. 24+0 olduk biz de
Herseeyinasli HaticeElmas idrarınızı yaparken yanma varsa bir de üzerine kaşıntı hissi oluşmuşsa geçmiş olsun enfeksiyon belirtisi bunlar 😞 doktorunuzla görüşün muhakkak, daha fazla ilerlemeden böbreklere çıkmadan enfeksiyon tedaviye başlarsınız. Ayrıca bu süreçte en güzel tedavi bollllll su içmek. Biliyorum tuvalete çıkmak can sıkıcı ama, ancak tuvalete çıkarak bakterilerden kurtulabilirsiniz 😞
HaticeElmas Herseeyinasli 2 gün önce doktor kontrolündn geldim herşy güzldi birden ne oldu anlamdm ya artk pazartsiye kadar beklyecem bugün gidemm doktorm biraz uzak 😥