irem01 Aylasss97 yaa bilmiyorum ama benim bebeğimin ultrasonuna benziyor bizimkine yüzde doksan erkek denildi erkeğe benzettim seninde 😊
guzelanne01_ Aylasss97 erkek canım☺️ benimde 12 haftamda belli oldu cinsiyeti erkek dedi doktorumuz ben anlamıştım zaten usgde
mihrimacan Aylasss97 hahahah kız zaten yüzelik olarak 50/50 dir kikikik sabah sabah güldüm sağlıklı olsun inşallah 🤩😍
Aylasss97 irem01 Kaçıncı haftada dediler ? 😀Bana doktor ben sorunca erkek hissediyorum dedi ama erken bakalım sonrada değiştiren fikri var , artık beye göre söylüyorlar belki kafa yapısına göre
irem01 Aylasss97 tam 12 haftada soyledi daha erken görünmez dicekti ama gösterdi sıpa bacak arasına baktı yüzde doksan erkek bu dedi
Aylasss97 irem01 bende bügün gittim 11+3 sordum bacak arasına bakmadan önce erkek hissediyorum dedi ama o zaman bacak arasına henüz bakmadı , anlamadım neye göre hissetti 😂
irem01 Aylasss97 kemik yapısı benziyor ona göre söylemiş olabilir tecrübeli doktorda alışmıştır 😊 gönlüne göre olsun inşallah ya
irem01 guzelanne01_ sonradan değişmedi dimi 😅 bende 12de öğrendim değişir diye korkuyorum oğlum diye sevmek istemiyorum şuan
guzelanne01_ irem01 38 haffalığım canım Perşembe doğumum cinsiyet değişmez kuzum doktorun deneyimsizliğidir bu durum kızımda 12 yıl önce doktorum kız dedi ve kız doğurdum hamd olsun☺️
irem01 guzelanne01_ doktor çok emin konustu bacak arasını gördü. Benim kızımda da detaylıca kadar erkek dediler detaylida kız olduğu anlaşıldı 😅 çok bocalamistik erkeğe alışınca zor oldu bu da böyle olur mu acaba diyorum alışmak istemiyorum 😅