Damlalokum Deryaerez1616 duyarsın Allah'ın izniyle canm merak etme kalp atışı hemen oluşmuyor bir de doktorun alttan bakmak isterse baktır mutlaka daha erken duyarsın kalp atışını
Vera Deryaerez1616 canım ben bebeği 8+0 vajinal muayane ile gördüm üzülme lütfen 1 hafta sonra tekrar git
Deryaerez1616 Abcdef cok teşekkür ederım bugun ne yasayacagımı post atarak haber verırım ama ıcımde sıkıntı var
AlininAysesii İşte bu yüzden ilk 3 ay söylenmemesi gerekiyor kimseye bebek haberinin. Ne olacağı belli olmuyor.
Deryaerez1616 Aysebkr1258 bthcg ye bakalım dedı ultrasyona sokmadı gece bthcg sonucunu senınle paylaşırım canım salı günü özel doktora randevum var ama bthcg onemlı Dımı
Aysebkr1258 Deryaerez1616 keseler gözükten sonra kan tahlilinin bi önemi yok aslında bakmalıydı ama neden bakmadı acaba devlet gerçekten çok ilgilenmiyor bir an önce bütün hastalar bitsin diye sen yinede içini rahat tut
Deryaerez1616 Aysebkr1258 yok kese boş ise bthcg düşermiş yada bozuk gebelık ıse artış olmazmış ondan bakayım dedım