Yakut16 Kizlar normalde sinirli biriyim ama hamilelikte sanki daha fazlalaştı herkesle tartışmaya başladım ne sizinde böyle mi
minikoannesi123 Yakut16 evet, ben de yapı olarak kolay sinirlenen biriyim ama hamilelikte özellikle ilk zamanlar çekilmez bir hal almıştı bu. Zamanla normale dondum
Yakut16 minikoannesi123 sizin ne zmaan geçti peki benim 7 haftalık bebeğim bu kadar sinir normal mi ya
minikoannesi123 Yakut16 benim neredeyse 20 küsur haftalardan sonra geçti. Şimdi 37 olduk 😁 ilk başlarda yanımdan biri geçse laf atasim gelirdi o şekil😁😁
Hhbnhbnjvv Bende kendimi zor kontrol ediyordum. Simdi biraz sakinlestim gibi sadece bedenim kafam esiyor onuda ilacla atalatıyorum insallah bebegime bisey olmaz. Yalnız kaldıgımda daha sakinim
battaniyemkareli Yakut16 valla hamile olan ben değilde eşimmiş gibi geliyo. aşermeler, sürekli uyumalar, nazlanmalar,aşırı sinirlilik falan 😂😂😂😂 onada diyorum hamile olan kim ben anlamadım diye😂😂😂😂
Meiss Yakut16 ben öncesinde çok sakin pozitif surekli gülen biriydim ama şimdi ufacık seye cok asiri tepki vermeye basladım cok sinirliyim ama bu sanki elimde de degil biye sinirliyim diye kendime bile kiziyorum bazen 😆
Elifeski22 Yakut16 aaa bu ben 😄 dün birşeyi yanlışlıkla yere döktüm eşim de kızdı niye kendine iş çıkarıyorsun diye bir sinir oldum öyle deyince 😅 eşime karşılık verdim sonrada gözlerim doldu ayy hamilelik çok değişik ya 😄