Nidaaaaa Ya kızlar sizinde lekeleriniz oldu mu. Benım hem gögsüm de lekeler cıktı. Birde boynumda bir sürü et beni çıktı. Üşenmedim saydım 20 tane😭 gecer mi acaba
Biryeniannee Nidaaaaa et beni bendede çıktı gogsumde, popomda karın bolgemde ve belki görmediğim başka yerlerimde. Merak ettim bende geçiyo mu sonradan beklim cevapları
minikoannesi123 Nidaaaaa ayy evet cidden geçiyor mu ben de merak ediyorum :(( boynumda göğsümün altında çıktılar hep.
kalbiminpariltisi Nidaaaaa bende çıktı belim de falan, bazı benler de et benine dönüştü ama et beni geçmez mecbur gebelikten sonra aldıracağız
Hilalclk Boynumda sayamayadigim kadar et beni çıktı ki inşaAllah doğumdan sonra dökülür diyorum ve boynum koltuk altım genital bölgem kapkara oldu ne yapacağımı bilmiyorum
kalbiminpariltisi 000 çıkabiliyormuş ama ondan ziyade et beni kendiliğinden kaybolan bir şey değil. Ben inşallah doğumdan sonra cildiyeye gidip aldıracağım çok basit bir işlemmiş
Kubra2610 Nidaaaaa benimde boynum berbat durumda hem et ben var hemde çizgi çizgi görüntü..çok bakarsam psikolojim bozuluyor elimi surmemeye çalışıyorum:) umarım geçiyordur yoksa durum vahim:)
Afra_usame Kızlar bnm eşim de et beni vardı yüzun de Bi losyon gibi bir şey aldik küçücük birşey ama etkisi büyük elhamdülillah geçti 1-2 damla damlatıyorsun hafif yakıyor beyaz oluyor orası 2 haftaya belli ediyor etkisini küçülüyor ve sonra kayboluyor
Jale92 Nidaaaaa o et benlerinden bende de çıktı malesef. Ve cilt tonum koyulaştı boyun kısmımda 😒 hani erkek bebek güzellik getiriyordu 🫢
Kukulikukuli12 Nidaaaaa ilk hamileliğimde omzuma boynum arasında 1 tane et beni cıktı kızımdan hatıra asla gecmiyor ✌️🤭😄 2.yr hamileyim bunda henüz bişey cıkmadı 14.hafta bitecek