Damla Hamdiyevural ben hiç ağırlaşmadım sporu hiç bırakmadım ondan sanırım sadece yatakta dönerken çok zorlanıyorum hep uyanıyorum bu çok yoruyor beni 🥺
Hamdiyevural Damla bacak krampları spora izin vermiyor enfeksiyon ne ararrsaniz var yoksa spor gerccekten insana iyi geliyor
Esyu1606 Damla çok şükür inşallah sağlıkla tamamlarım. İnşallah herkes evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder Rabbim
Dilek1903 Damla temmuzun ilk haftası gibi dedi doktorum ama normal doğum beklediğimiz için öncesi veya sonrası olabilir oğlumun keyfi ne zaman yeterse 😂 sizin belli mi
Damla Dilek1903 40 hafta olduğumuz gün 1 temmuz bende normal doğum istiyorum 40 ı görmek istemiyorum bayramdan sonra doktorumun tatil planı var umarım haftaya gelir kızım 🥲
Dilek1903 Damla inşallah canım ya inan bende 40 ı beklemek istemiyorum umarım o kadar bekletmez de 39 haftasının başında gelir bide o doktor problemi var benimki de bayramda yok inşallah bayram sonu gelir bayramın sonundaki cumartesi tam 39 haftalık olacak
EmineSerdar Damla inşallah herşey gönlünüzce olsun hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌼