Suzitosuzi Salam sosis yememek gerek pişse de katkı çok olduğu için. Taze peynirde de oluyor eski peynir yemeli o yüzden. Komşum etli çiğ köfte yedikten sonra altı aylık bebeğini kaybetmiş. Dışardan yerken bir kaç defa düşünülmeli evde kendiniz istediğinizi yapın yiyin valla ben de yiyorum pizza ama sosissiz salamsız
Oznr Ecece sonucta hergun yemiyorsunuzdur herhalde ayrica pizza da pismis oluyor. Herseyi kafaya takarsaniz 9 ay gecmez soyliyim 😊
istanbulluanne Ecece Nolcak canm fırında pişiyor o . Ay ben neler yedim fastfoodla büyüttüm resmen çocuğu 38 haftalık olduk masalah bi zararini görmedim.
AlininAysesii reinamm Yaaa kadın bana diyor ki, yanlış bilgi vermeyin ben yiyorum 😂😂😂 Yiyorsan ye bana ne. 😂😂😂
reinamm AlininAysesii hayır yani bende mi sorun var anlamıyorım ki. Ben ilk gebeliğimde 18 yaşndaydm böyle değildim. Pilav yedm pizza yedm şunu yedim bişi olur mu? 5 haftalık bebeğim oynuyor falan? Bence şaka yapıyorlar
Ecece reinamm hala yorum yapma gereği niye duyuyosunuz bence gülünç bi durum yok ortada siz gülebilirsiniz tabi sizin mizah anlayışınız farklı demekki yorum yapıp bu kadar irdelemeye İnanın hiç gerek yok..
AlininAysesii reinamm 10 haftalıkken cinsiyet öğrenenler, salavatla yuva kurtaranlar... Aman allahım 😮 yani ilk gebeliğim ama araştırıyorum, elinin altındaki telefonu kaynana postu için kullanıyorlar sadece yazık 😂
Ecece reinamm 5 haftalık bebeğin oynuyo derken evet abartmışlar bende 20 yaşındayım ben normalde bu konulara asla takılan bi insan hele pinpirik olan biri asla değildim düşünki gebe olduğumu bile kist varmı diye gittin öyle öğrendim yani ama çevremdeki insanlar sürekli başımda sucuk yersen şöyle olur salam yersen zehirlenirsin diye diye insanı korkutuyolar
reinamm AlininAysesii aldatılan kocadan çocuk yapanlar, kocasından dayak yediği halde çocuk yapanlar, 🙄 bişi diyince de carcar konuşurlar
Melegimm21 Ecece biraz komik aslinda ama hicbirsey olmaz hamileligin ilk zamanlari miden hasaslasmis icindeki sucuk sosiz vs urunleri agir gelmis olabilir bende ilk zamanlar en sevdigim seylerden tiksinir oldum yiyince rahatsiz edebiliyor
reinamm Ecece 🙄 ben deli gibi burger yiyordum. Canm çekşyordı. Şuan tiksiniyorum o ayrı mesele. İşlenmiş gıdalar sadece gebeler için değil herkes için sağlıksız ama öyle Allah korusun bebeğine zarar vericek boyutta değil
Ecece reinamm ya tabiki öyle ama bu şekilde söyleseler sorun etmem ama direk zehirlenir zarar verir acile git diyince haliyle büyütülüyo 🙁
FilizDemir Ecece kız ben neler neler yedim hiç sakınmadım bi pizzadan nolcak çok takılma böyle şeylere ne bulursam da yedim valla ☺️Hamilesin canın istiyorsa ye
031965 Sucuktansa pizza da çok sosis oluyo bence pek pişmiyor o sosisler çiğ et sonuçta risk, kavurmalı pizzalar var onları yemeye çalışın canınız çok çekerse, zaten pişmiş kavurma bi de fırınlandığj için daha pişmiş olur sıkıntısı minimum olur. Yalnız bir de burda sıkıntı bebeğin sizden beslenmesi değil, toksoplazma. hamileliğin her ayında bu risk var her ayında bebek için tehlikeli:)