Snmscl kız az daha büyüsün ve gece dene ortam karanlikken. Bugün bir ark denedik 24 haftada bir hareketlenme oldu gibi :) bilemedim ki kız ben hamileyken daha çok deneseydim keşke bak pişman oldum şimdi:)))) şaka bir yana hayırlısıyla gelsinde hissetmesidir olur . Ben de kizimda oyleydim . Tam göstereceği vakit doğum başladı . :) Şimdi içeride değil ama o küçücük kafası yanağında:) ins hep güzel düşün ve güzel olsun . Sancim geldiğinde lütfen beni hatırla :) cnk oğlumda 34 den itibaren di sanırım 1 cm açıklıkla 42+3 e USG 44 de dayandıkları gelemdi . Kzimda da hep korkarsın 38+5 de alabiliriz demişti Dr korkum ya doğum başlarsa ya sancı olursa nasıl birşey hiç bilmem çünkü 5 poşet suni sanciyi hissetmeye çay demleme modunda gezecek haldeydim. Neyse kizimdada açılma başlamış rahim ağzı kısalmış mi incelmiş i neyse artık 7 veya 8 cm açılmaya gelmişim. Dr az daha bakmasa şuan farklı evrelerde olabilirdik kızımla . Dr bir bağırdı ameliyathane hazırlandım varis çorabı getirinbir yandanda bana riskleri anlatıyor eğer ameliyatı kabul etmezsem Obama kadar hiç korkmasın ama o sedyeye bir daha yatmam diye büyük konuştum ve yine oradaydım aldı beni bir ağlama panik atak tuttu yutkunamiuorum.bile. gerizekalı Dr da telefonda mesaj yazmakla meşgul neymiş uyuşma bekliyormuş tam 10 dk dir zaten 1 dk sürmüyor anında uyuşuyor neyse sakinleştirici verdiklerinde bebegi çıkarmışlar . Ben nasıl görüyorum rengarenk bir gökkuşağı gibi birşey sarmalanmış etrafı Dr da el arabasına koymuş götürüyor dolana dolana çocuğu :)))