Kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekürler hepinize dönemedim … Sonunda Formca beklenen Fenomen bebiş geldi😁💙
Benim nazlı oğluşum durdu durdu Yerleoe gökleri yıka dele geldi şükür. Biliyorsunuz çok değişik şeyler duydu bu kulaklar Bide geç geldi aslında ama Gene 39 haftalık görünüyordu . Neyse Hikayemizi başlayalım….
dün gece 3 den başlamış düzenli 5 dk da sancım vardı . Biraz az azdi sonra çoğaldı öğlen Konya /Şehir Hastanesi’ne geldik. Orda herşeye baktılar sancım varken önlerinde kivramiyoken sende bişey yok dediler kovaladilar. Tabi İçim artik giciklandi bizde 15 temmuza geldik . Sancım hiç düşmeden yüksekti ve doktor direk yatış verdi ne zaman gelir bilemeyiz faalat bu halde salamam ben seni dedi. Ve işte O anlar yattisim yapıldı falan tabi benim sancılarım yukseloyo artık gecoremiyorim dayanamıyorum Nst de cikmiyo nerdeyse ama ben çok kötüyüm. Akşam 23 civarı hemşireye söyledik dayanamadım ve açılmama bakcakti normalde yaptığımda hiç yoktu . Bir baktı acilen dogumhaneye dedi 5 cm olmus… Neyse indim dogumhaneye Biraz geçti nişanım geldi Ama sancım aşırı şiddetli nst de hiç yok cikiyo . Nişandan bı sure sonra yaklaşık üç saat geçmiştir belki . Dayanamıyorum ben tabi suyum geldi . Suyum geldi çok geçmeden çıkması gerkeiyo bebeğin dediler kanalda çok bekledi çünkü . Tabi ben Ne yaparsam yapayım olmadı yetemedim İlk olunca dedi ebeler Yetemedim çocuğuma . ebe Artık çıkması lazım solunumu dusuyo dedi Ve bı ebe daha geldi Karnimdan bastırdı Tabi hepsindne zoru oydu benim için . Zorda olsa işte o ann Tombigim minnik oğlum kucagimdaydi ben bittim tabi aglayacam aglayamadim bile ama Çok güzeldi anlatılmaz yaşanır. Biraz hassas kısmı burası oluyo çok dikişim vardı en zor tarflarindan biriside o oldu benim için . . . 3570 civarı doğdu . 💙Ve tam ezan saatlerinde sabha karşı kucagimdaydi şükür. 💙💙
Orta şekerli Doğum hikayem💙🌞
Deletedmom_116 maaşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin 🥰❤️
- Düzenlendi
Deletedmom_116 Oy kurban olduğum MaşAllah Rabbim analı babalı büyütsün canım Gözünüz aydın çok şükür geldi gelmekten olan darısı bize inşAllah😍🥰🌹
Deletedmom_116 yaa tosbigim sağlıkla büyüsün 🤗
Deletedmom_116 Allah sana bağışlasın kavuşmuşsun ya herşey çok güzel oluyor sonra dikişlerin için ne verdi doktor benimde dikişlerim çok ağrıyor
Deletedmom_116 rabbim size bağışlasın kuzum benim çok sevindim şükür artık seninki de geldi gözümüz yollardaydı prensi beklerken 😅rabbim bahtını ömrünü güzel etsin yakışıklının 😘
Deletedmom_116 oyyy sağlıkla büyüsün inşallah minnoş 🥺🥺 çok şükür sağ salim kavustun yavruna çiçeğim Rabbım bizede nasip etsin darısı başımıza 🙏🏻😇 bizim yerimizede öp kokla minik bebişi 💕🤗
Deletedmom_116 ayyy dogdumu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim 🥰 Allah kimseyi o yolda bırakmasin
Deletedmom_116 Anneye ve balonlara kavuştu bebiş😍Sağlıkla büyüt nazlı paşayı. Rabbim acısını göstermesin. Ameli salih kul olsun in şa Allah🩵
Deletedmom_116 gece yorulmuş uykusuz kalmışsın birazda ondan olmamış sağlıkla büyüsün insalah benimde ilk doğumda gece sancımı cektim sabah hastaneye gittim 3′4 cm dediler öğlen doğdu ama uykusuzluk ağır basıyordu normalde öyle uykuyu seven bi tip değilim ama yorgun olunca gerçekten iş zoröaşıyor bide bağırma diyolar enerjini harcamamak açısından
Deletedmom_116 sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah 💙👼🏻
Deletedmom_116 maşallah canım Rabbim sana bağışlasın evladını 2 normal doğum yapmış anne olarak söylüyorum o çıkıp kucağa gelme anı mükemmel ötesi böyle bir heyecan mutluluk yok seni çok iyi anlıyorum 🥰 bol bol kokla miniğimizi bizim yerimize de öpüyorum ikinizi de 😘❤🧿
Deletedmom_116 maşallah maşallah paşaaamaa kurban olurum Rabbim sağ salim kavuşturdu ya elhamdülillah zorluklarda elbet geçer kurtuldun şükür balımmm🤲♥️🌹
3Tospikannesi ewet çıktıktan sonrası Cokk güzel ama öncesi ahhhhg ahhggg
YuvarlanamayanPaanda Sukue aşkım şükür çok şükür ♥️♥️zorlukları var ewet ama bu kadar düşünmüyorum ben Aşırı zorlandım çağın biraz dar gibiymis önceden denmemisti hiç böyle bişey o yüzden sanırım . Yined çok şükür ♥️
tazegebe58 Amin inşallah ❤️❤️
Nazlimmm aynen uyku bendir sarsmaz ama sancıyla uykusuzluk çok etki etti ve aşırı yoruldum güçsüz düştüm bagurmadanda olmuyo ki biyerde dayanamiyo insan😬
_nigarr24_ amin canım çok saol❤️
Asel-2023 amin canım inşallah ♥️♥️