Bet1 Elifmom gebe polikliniğinde ki hiçbir doktora randevu görünmüyor yalnız. Randevusuz gidicen artık sabah
Elifmom Bet1 aradım canım 182 ve 184 u geçen hafta gitmedigim görülmüş halbuki gittim sistemden dolayı görülmemiş sistem çökmüştü ya
Bet1 Elifmom oda doğru acaba hangisi gün veriyordur problem çıkarmadan hiç bilmiyorum ki. Post açsana bir tane cevap veren olur belki
Elifmom Bet1 azonce yine baktım geçen gittigimde burcine gittim ama orda ulaş hoca yazıyor yani gitmisim ama ulaş hocaya gitmişim görünüyor ve sağlık ocağına gitmişim 😑anlamadım ne iş ya
Bet1 Elifmom ayy evet ya acasim var kayınvalidem şöyle yaptı diyip sancıyla ilgili soru sorasim var 😂 bu arada imza verdim çıkıyoruz hastaneden ne olacak bilmiyorum böyle
Elifmom Bet1 kız sağlıkla ilgili kimse cevap vermiyor ki😑😑 Bu arada gözün aydın canım git evinde dinlen hayırlısıyla zamanında al kucagina bebişini
Bet1 Elifmom bilmiyorum ki muayene eden 3 kadın vardı içerde sadece hiç erkek yoktu baya da uzun sürdü isim yatış yapılana kadar ama hiç erkek gelmedi
Bet1 Elifmom bilmiyorum ki kuzum bu cumartesinin zaten. Bakalım post açtım sezeryan günü için bilen çıkacak mı