runkli0606 Bol bol uykusuzluk nefes darlığı yalancı sancılar iştahta artma sıcaklarla birlikte ödem ellerde uyuşma akıntı artışı benim yaşadıklarım. Ama bebek hareketlerinde artış varki hepsini unutturuyor.😄
Sanathanim runkli0606 tam tersi teri daraldığı için hareketi azalıyor diyor doktorlar? Azalıyor mu çoğalıyor mu?
Taskaya96 Bizde bugün 27 haftalık olduk kızımla 🙏🏻 ödem, nefes darlığı, 2 basamak çıksam ki evimiz ikinci kat nefes nefese kalma sırayla hepsi başladı 😅 sıcaklarda olunca zorlanıyor insan 🥵ama iyi yanı bebişimde baya hareketlendi şükür 🪬
karperisi Mide yanması bel sırt bacak hatta ayak ağrısı :( aşırı yorgunluk halsizlik.. bütün gün uyuyabilirim
Og347- Slm arkadaşlar 27+3 sancı var nefes darlığı uykusuzluk kürek kemiğinde ağrılar Allah hepimize güç versin
Sagliklagelkucugum Gebeysek1 33+1 uykuda düzensizlik, yemek sonrası nefes darlığı(bebek de diyaframa bastı yapıyor hem yer daralıyor) bir de sıcak basması dışında 2.trimesterle aynı gidiyor benim. Sona yaklaştıkça içimi heyecam kapladı o yüzden bunları dert etmeyip hareketlerinin keyfini çıkarıyorum 💓