Birrrcan Benim türk kahvesi ♥️kokusu olsun içmesi olsun kuru kuru yemem olsun çok aseriyorum kızlar kahve kavanozunu açıp kokluyorum sürekli sonra tozlu halini parmaklayip yiyorum var mı benim gibi farklı asermesi olan ve kaçıncı ayda başladı asermeleriniz🤍
Papatyaa_severrr000 Birrrcan normalde çiğköfte pek sevmem ama doritoslu çiğköfte aşermiştim ilk defa yememe rağmen çok beğenmiştim artık favorim diyebilirim😂
Mothertea Mutluemos ya ben hep öyle uyurdum doğım yaptım sezaryenden dolayı uyuyamadım asla ama asla eskisi gibi öyle yüz üstü uyku yatamadım 3 sene oldu soluma yatmaya alıştım desem 🙃🤤
Mutluemos Mothertea dalilim bak 😂 sanırım bende soluma uyumaya alıştım. Yüz üstü uyumak artık hayal mi 🥲😂
Papatyaa_severrr000 Birrrcan he birde çilekli sakız aşermiştim ne tuhaf ama dimi insan sakız aşerir mi ya😁
PervinY Birrrcan En tuhaf aşerdiğim şey burger king dondurması. Top dondurma olmaz mı veya marketteki diyo eşim yok olmuyor illa o makineden akan dondurma olucak diyorum😂😂😂😂 böyle köpük gibi hafif ya niyeyse onu canım istiyor.
1asel-duru Asperox ve cif koklamak canım istiyordu 😂 bir ara toprak yemek istedi canım 34 haftalıgim halen deterjan kokluyorum hele amonyakli cif miss gibi 😁😁
Aselzerya 1asel-duru ayy bı ben öyleyim sanıyordum her türlü deterjan temzlik malzemesi koklamak istiyorum beyaz sabun favorim en son sabunu aldım duşta vücuduma da sürüyorum tv izlerken birden koklamak istyrm kalıp sabunu yanımda tasiyorum resmen makinaya tablet atmadan önce kokluyor sonra atıyorum 😁