HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Çatlak ve sivilce oluşumu başladı

Gönegim harita oldu resmen ikinci hamileleik be bu hamileligimde yüzmdede lekelenmeler oldu

Bende de aksine önceden dökülen saçlarım dökülmemeye başladı ama bembeyaz tenim esmerleşmeye ve lekenlenmeye başladı hemde çok fazla

Krem vs kullanmadınız mı

Hamilelik süresince c vitamini hyalüronik asit falan kullanıyor musunuz doktorlar onaylıyor mu

Gulayyy_ bende aynı durumdayım. İlkinde tertemizdi yüzüm şimdi berbat durumda. Çatlaklara hiç girmiyorum bile

Tgcccc doktorunuz herhangi bi şey dedi mi ürünler hakkında ? Bildiğim kadarıyla aha bha retinol gibi şeyler kullanmamak gerekiyormuş

Benim de ilk gebeliğim yüzümde çukurlar oluşmaya başladı sanırım gözenek oluyorlar baya genişlediler anlam veremedim la Roche markasının yüz yıkama jeli toniği ve kremini kullanmaya başlamıştım yüzüm de çukurlar oluşmaya başlaynca bıraktım

Çatlaklar için hangi kremi kullanıyorsunuz ?

Lumlum ben konuştum canım bu konu hakkında aha bha retinol arbutin alkol içerikli krem tonik yikama jeli vs. Yasak. C vitamini ve hyaluronik asit kullanabilirsin. Peptit kullanabilirsin. Leke kremleri yerine b5 vitaminli nemlendirici bariyer onarıcı kullanabilirsin. Güneş kremi de şart. Celenes yıkama jeli ve güneş kremi kullanıyorum.

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Lumlum sormadım da aha bha ve retinol kullanmıyorum zaten evet onlar yasak. c vit + güneş kremi jel nemlendirici falan kullanıyorum sadece

Kızlar ya ben şu bazlı güneş kremi almıştım ve her banyodan sonra alışkanlığımdır cildimi nemlendiririm. Hangi markanın ürünleri hamilelikte uygun tecrübeliler bilgi versin lütfen