guzelanne01_ Benim ,Haraket takibi aşırı yoruyor beni ve 2 3 saat haraket etmese hareketleri azalsa çok morelim bozuluyor Bu yüzden bir an önce doğurmak istiyorum başka şikayetim yok
Lulu02 guzelanne01_ gece yön değişirken kasık ağrısı beni aşırı zorluyor birde uzanırken kalkmak için doğruluğumda oluyor aynı ağrı onun dışında beni zorlayan bir şey olmadı çok şükür
guzelanne01_ Syma_07 o veriliyor ya Eriyip gidiyorsun doğsun hele ,Ama haraketsizlikte acayip stres yapıyor
guzelanne01_ Yareneylul magnezyum eksikliğinden canım doktoruna dedinmi ben 3 kere içiyorum doktorum izin verdi
Gezgin1Anne Benim basur ve reflü. Bebek hareketlerini çok kafaya takmıyorum düşünmeyince hissediyorsun takıntı yapınca çok yorulursun.
guzelanne01_ Gezgin1Anne aynen malasef ya Takıntı yapmıyorum aslında ama yinede hissetmek istiyorum etmeyince canım sıkılıyor,Bendede basur oldu hafif Ve Mide yanması şiddetli oluyor
Yareneylul guzelanne01_ aslında magnezyum verdi ama aile hekiminde kan tahlili istediler orda eksik çıkmamış diye başlamdm
Papatyaa_severrr000 guzelanne01_ bel ağrısı. Temizlik yaptığım zaman sanki hiç hamile değilmişim gibi yapıyorum çok yoruluyorum sonra bel ağrısı eşlik ediyor günlerce
incitanesi__ guzelanne01_ ay al bende de o kadar gerçekten sinirlerim bozuluyo hareket etmeyince doğsada gözümün önünde olsa 😂
Babyykmz guzelanne01_ tembellik ve usengeclik oturdugm yerden asla kalkamiyorm bazen otursamda yatsamda rahat edemiyorm cok cabuk yoruluyorm bunlardan cok sikayetciyim bunlari cok kafaya takiorm 🥺 birde unutkanlik varki anlatamam en yakinlarimin bile isimlerini hatirlayamicak duruma geldim