Merhaba heyecanlı meraklı anneler bende buraya doğum hikayemi yazmak istedim çünkü buradaki hikayeleri okumak beni hep mutlu ediyor güçlendiriyordu çünkü gerçekten çok çok zor bir hamilelik geçirdim şeker ,triod, depremde kız kardeşimi kaybettim tükenmiştim artık hem ruhsal hem sağlıksal,ve hiç birşeye hevesim kalmamıştı ne olursa olsun moduna girmiştim😞neyse 35 haftada doktorum şekerin var bebeğinde biraz iri dedi nasıl doğum yapmak istediğine sen karar ver dedi ben sana sezaryan yada normal yap diyemem dedi sen nasıl istersen ben sana o şekilde yardımcı olurum artılarını eksilerini anlatırım dedi ama normal doğumda şekerin olduğu için bebeğin omuzunda çıkma riski olabilir dedi bu normal doğumun eksisi senin için dedi tabiki ila olacak diye bişey yok sadece ihtimal dedi zeryanın eksisi daha geç toparlanırsın dedi bende sezaryanı tercih ettim zaten öncesindede öyle istiyordum 30 mayısa gün verdi 38+5 de bi gün önceden hastaneye yatış verdiler çantamı aldım eşimi aldım bide abimin eşi gelmişti memleketten başkada kimsem yok yaşadığım yerde gittik hastaneye odamıza geçtik ertesi sabah saat 12.30 da ameliyata gireceksin dediler o zamana kadar nst ye bağladılar sürekli sancım çıkıyor aralıklarla bağlıyorlar hep artan sancı ama ben bişey hissetmiyorum doktor geldi alttan muayene edeceğiz bende dedim ben sezaryan olacağım neden muayene ediyorsunuz ameliyatını acilen alabilirim bi sıkıntı olabilir dedi onu da yaptı onda da canım çok yanmadı neyse ameliyatta hazırladılar beni çok korkuyorum diye ağlamaya başladım sonra kendi kendime dedim ki insanlar ne kadar kötü ameliyatlara giriyor ben hayattaki en güzel amaliyata gireceğim çıktığımda bana hayat veren bişeye sahip olacağım diyerek kendimi teselli ettim ve susturdum sürekli salavat getirdim bu arada taki belimden o sinek ısırığı kadar bile acıtmayan iğneyi vurana kadar ayaklarımdan yukarı doğru sıcaklık başladı o sıcaklık artıkça hissizleştim benimle konuşuyorlar bu arada lahusa takımın nasıl vs saçlarını da düzleştirmişsin vs vs böyle komik eğlenceli şeyler konuşuyorlar bu konuşmaların arasında içimden bişey çekildiğini hissettim ama acı yok sadece boşluk ve biri şöyle diyordu makat elimde 2 saniye sonra bebeğimi gösterdiler yukardan ve yüzüme ağzından bişey düştü bebeğin 😍allahım nasıl güzel bi duygu anlatamam size rabbim herkese yaşatsın saçlarını gördüm ağlamaya başladım yeniden yüzüme dokundurdular öptüm sıcacıktı o zaman bütün boşvermişligim gitti o masada bende yeniden doğdum içime çok büyük bir güç geldi sonra bebeğimi götürdüler benim omuzumdan bi agrı girdi hemen söyledim omuzum çok açıyor diye galiba sakinleştirici yaptılar bana uyumuşum sonra bi uyandım odaya götürüyorlar acı var ama dayanılmayacak bişey kesinlikle değil biraz zaman geçti kalkmam gerektiğini söylediler ben hep namazlardan sonra dua ettim allahım beni kimseye muhtaç etme çabucak iyileşeyim diye yengem korkuyor tabi nasıl kaldıracam tek diye ben içimden dua ettim allahım bana yardım et diye inanırmısınız beni yataktan doğrultu ve ben kendi kendime yürüdüm koluma bile girmedi o kadar kolay olduki ben dahil herkes çok şaşırdı benim tavsiyem bol bol dua edin duanın gücüne inanın arkadaşlarım ertesi gün bebeğim sarılık oldu kan uyuşmazlığı olduğu için hastaneye aldılar yatış sarılıktan ve anneden başka kimseyi almıyorlar ben 24 saat olmadan tek başıma bebeğime bakmak kalkmak ona süt ve mama hazırlamak zorunda kaldım 5 gün yattık işte sezaryan bu kadar kolaydı benim için herkese hayırlı güzel doğumlar diliyorum ❤️❤️