Ayshe19 Hamileliğin başlarında sorun olmasada sonlarına doğru büyük bir sorun haline geliyor sizler nasıl başa çıkıyorsunuz özellikle bikini bölgesi doğuma yakın temiz tutma sorunsalı 🫣
Elifeski22 Ayshe19 valla ben hala jiletle alıyorum kuaföre gitmek istiyorum ama dayanamıyorum almadan 😂🤦🏻♀️ ama göremiyorum artık göbeğim büyüdüğü için 26 haftalık olduk 🥲
Selinakbas Ayshe19 Valla en güzel kuaför bir gidiyorum 15-20 günde çıkıyor, Tertemiz evde koca gobekle ugrasacagıma kuaföre giderim daha temiz olur
Meryembozkurt46 Son aylarda artık doktur her hafta cagırıyordu agdayla alıyorum yada kuafore gidiyordum
Ayshe19 Eda038 şimdilik 6. Aydayım zorlanmaya başladım yavaştan kuaför düşüncesi oluştu aklımda ama hijyen durumu Nasıl olacak kuaförün hassas bir cildim var
Ayshe19 Selinakbas bende şuan için alabiliyorum ama karnım büyümeye başladı engelliyor beni 6. Aydayım kuaförde mikrop kapma durumu olur mu tek korkum cildim çok hassas ped bile kullandığım dönemler tahriş oluyor
Babyykmz Ayshe19 son haftalarda agdaya gidecegm simdilk zorda olsa jiletle idare ediyorm. Yalniz genital ve biyik bolgem asiri cabuk cikiyor koltuk altim ve bacaklarm 15 gunde bir. Gerci genitalde jilet kullandigm icin cabuk cikiyorda biyik neden cabuk cikior anlamis deglm
Ay-5k Ayshe19 36 . haftamdayım bu zaman kadar kendim hallettim 38. haftamın sonunda kuaföre gitmeyi düşünüyorum