Edaerdem5203 Âdet bitimi ertesi gün başladım ama pik olmadan bugün yaptığım test aşırı silikleşti yumurtlamadığım anlamına mı geliyor bu
Deletedmom_112 Edaerdem5203 testlerimiz nerdeyse aynı tam ertesi gün pik olur derken silikleşti bende de bu ay yumurtlama olmayacak galiba akıntıdan anlıyordum akıntıda sıfır. Sen döngünün kaçıncı günündesin şu an canım ?
elifsen Edaerdem5203 pik görmeden çıkan tüm sonuçlar aynı değerlendirilir. Az silik çok silik farketmez çünkü o anlık idrarınızın yoğunluğuna bağlı. Her gün aynı saat ve yapmadan önce 2 saat sı almayı bırakırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız
Kbra_9 Mümkünse aynı saatlerde ve ilk idrarla değil 2. İdrarla yapın ama çok su içmemiş olun yani bende kullandım baya bana söylenenler bunlardı
adatuna Her gün aynı saatte 1.5 saat sıvı almadan yapın ve daha çok az yapmışsınız ben 17.günde piki görmüştüm
Edaerdem5203 Deletedmom_112 8 haziran adet oldum 12 sinde bitti 13 ünde ovülasyona başladım böyle çıktı anlamadım bende bi kaç gün önce de ara ara kasıklarım agrıyordu
Yesimsim Edaerdem5203 testin böyle olması normal tekrar koyulaşır siz düzenli her gün aynı saate yapmaya çalışın ikinci çizgi en az birinci kadar koyu olmalı. Sizin attıklarınızda yumurtlama olmamış devam edin testlere