Evet kizlar 10 Haziran cumartesi günü sabah 05.54 de kızımı kucağıma aldım çok şükür size kısaca hikayemi anlatmak istedim. 🥰 Saat gece 3 gibi uykudan uyandıran sancılarım vardı hemen eşime söyledim sancım var diye o hemen heyecan yaptı koşalım hastaneye gidelim falan diye 😁 ben dedim bekle dakika tutucam 5 dakikada bir geliyosa öyle gidelim diye sonra beklemeye başladım 15 dakika da 3 sancı görünce dedim evet doğum başlıyor ve artık sancılar dayanılmaz hal almaya başladı. Kayınvalidemgili aradık hemen gelin diye çünkü birde 2 yaşında oğlum var. Onlar gelene kadar evde sancı çektim biraz neyse geldiler oğlumu öptüm kokladım biraz da ağladım onu bırakıp gidicem diye. Hastaneye gittik ilk ebe geldi alttan muayene etti 5-6 cm acilmam varmış hemen nstye bağladı düzenli sancılarım çıktı doktoru çağırdı doktor hem ultrasonla baktı hemde oda baktı açılmama normale uygun dedi geri nstye bağladılar ama nst sıkıntılı çıktı kızımın kalp atışları zayıfladı doktor normal doğum yapabilecek durumdasın ama kızın dayanamayabilir dedi sezaryen teklif etti bende kabul ettim hemen sezaryen için hazırlandım eşimi bilgilendirdiler sezaryene aldılar biseyler yiyip içtiğim için genel anestezi ile doğum yaptım kendime geldiğimde dünya tatlısı kızımı kucağıma verdiler 🥰🥰🥰 5-6 saat sonra kalktım ayağa kalkarken çok zorlanmadım ama gelip karnıma bastirdiklarinda biraz zorlandım. Şuan 7 günlük olduk hem kızımla hemde oğlumla rahat bir şekilde ilgilenebiliyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Eğer merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Herkese kucağına sağ salim almayı nasip etsin ❤️