Elif-kurt25 Kızlar malum havalar çok sıcak olmaya başladı ensemde hiç saç kalmasın istiyorum temmuz ayinda doğum diyor doktorum 35. Haftamdayim ama iyi değil diyolar saç kesimi yaptıran oldumu bi sorun yasadimi
Papatyaaa__ Elif-kurt25 bende temmuzda doğum yapcam ve gelicek hafta kestircem saç kesimiyle alakalı herşey hurafe 2gebeliğimdede kestirdim bu 3cü gebeliğim çünki saçım baya uzadı malum havalarda sıcak şart oldu kestirmek
glz87 Elif-kurt25 en iyi erkek tipi saç modeli bende kocayı kandıramıyom doktoruma sordum herhangi bir şey olmaz dedi kestirebilirsin dedi benimde çok uzadı bende ikna edebilirsem erkek tarzı kestirmek istiyorum hiç uğraşmıyosun yıka çık😂😂😂
Elif-kurt25 Papatyaaa__ aynen kuzum valla dayanılacak gibi değil ama kıyamıyorum birazda uzandı ve parlak güçlü olmaya başladı hamilelikten sanırım ama sıcak işte napayim kestircem
Ay-5k Elif-kurt25 Kaç sen desin dursunlar ben ilk hamileliğimde kestirmediğime pişman oldum her banyodan sonra saçlarımla uğraşmaktan çocuğuma anca zaman buluyodum
Elif-kurt25 KLORAKHANIM aynen asko gidiyorum 😂 yeter bu kadar model varsa alabilirim arka ense olmasın kısacık olsun 😂😂
Elif-kurt25 Papatyaaa__ saçların duz ise yakışır kuzum ama benim saçlar bazen kıvırcık bazen dalgalı 😂