Melike3435 Kızlar selamlar, bugün opu işlemi oldum. Doktor 7 yumurta toplandığını söyledi . İyi dedi. Yarın arayıp bilgi vericekler gelişim vs ile ilgili. Sizce nasıl ? Sizlerin kaç yumurta toplanmıştı kaçı gelişti ve döllendi ?
Elif-kurt25 Melike3435 8 tane toplandı 5. Güne 1 tane kaldı kaliteli şükür şimdi 35. Haftamdayim hakkında hayırlısı olsun kuzum
Evrem990 Melike3435 önemli olan kalitesi canın benim 32 toplandı sonuç olarak 5 tane kaldı donduruldu.ama ben pkosum o yüzden cok oldu
[silindi] Önemli olan kalite benim 14 yumurtadan toplandı ama 1 tane tek saglikli kaldi Tutu ama boş gebelik oldu Kürtaj oldum 😥
Elif-kurt25 [silindi] ikinci kuzum ilkinde 4 yumurta toplandı 2. Güne bile gitmeden bittiler bu ikinci tüp bebek 13 seneden sonra oldu teyzesi
Elif-kurt25 [silindi] eşimden kaynaklıydı kuzum bizim iki kere varlıklarla ameliyat oldu ama ise yaramadı en sonunda tüp bebek dediler
Melike3435 Evrem990 bende de pco var yumurtalarım iğnesiz büyümüyor gonal f le büyüdü hep. Sizin tuttu mu peki ilk denemenizde ?
Evrem990 Melike3435 zaten herkes igne kullaniyor bu süreçte o kadar kısa zamanda büyümez zaten mecbur igneyle büyüyüp toplicaklar.tuttu çok şükur dondurulmuş oldu bi 20 gün falan.
Melike3435 Evrem990 benim bu süreç dışında da büyümedi hiç . Daha önce klomen femara falan kullandım büyümedi yumurtam onlarla
Evrem990 Melike3435 ama sen pco san nasil 7 toplandı onu anlamadim?? Bide suan guncel durum ne aramişlardjr sizi
Melike3435 Aradılar bu sabah . Toplanan 7 yumurtadan 4 ü gelişmiş . 2 tanesi de döllenmiş bugünü tamamladı 2 tanesi dediler. Bi aksilik olmazsa Salı günü de transfer olacakmış büyük ihtimalle. 🥹 nasıl sizce ? İnşallah bi aksilik çıkmaz dualarınızı bekliyorum 🤲🏻