Ozge111 Kızlar iki gündür bacağım ağrıyor intertte huzursuz bacak sendromu diyor burdq da okumuştum sanki bacağımda damarlar yukarı doğru çekiliyor sol bacağım iki gündür böyle bugün gecede böyle oldu uyutmadı beni sizlerde de oluyor mu nasıl çözüm buldunuz
Medine_yasar05 Ozge111 bende 32 haftalık hamileyim benimde aynı sanki damarlarım çekiliyor sağlık ocağına danıştım ben varis den oluyormuş benim her iki bacağımda öyle arada öyle damarım çekiliyor ki ağlayarak uyanıyorum
Hizligonzales Ozge111 ozellikle geceleri oluyor oglumdada 30 dan sonra yasamistim bu gebeligimde basindan beri var doktorum çiğ badem findik ceviz bide günde 2tane maden suyu onerdi bu sekilde biraz rahatladim gecmezse 20den sonra magnezyum yazarim demisti eger cok rahatsizsaniz doktorunuza soyleyin magnezyum yazar
Elif-kurt25 Ozge111 magnezyum eksikliği diyolar onun için ilaç aldım kullandım ama ise yaramadı 35. Haftamdayim hiç çaresi yok malesef kalkıp yürüyorum yada biraz fayansta duruyorum yada soğuk suya sokuyorum 😂 iyi geliyor
Ozge111 Medine_yasar05 evet benimde öyle ama varis şikayetim yok bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum hem hap hem iğne
Ozge111 Hizligonzales iki gündür aşırı kötü hada önce kramp giriyordu ani kasılmalar oluyordu iki gündür de sağ bacağım çekiliyor haftaya kontrolüm var doktora danışıcam magnezyumu burda öneren çok olmuş
Medine_yasar05 Ozge111 magnezyum kullanmıyorum benimkisi kapsül halinde suda eritip içince midem bulanıyor
Elif-kurt25 Ozge111 valla yatakta cipstik yapmaktan iyidir kuzum duvarlara tırmanıyor bacaklarım artık yerimde duramıyorum 😂😂😂