Ssvd düşünüyordum çok istiyordum ama Dr lar onay vermemişti mecburi sezeryan olmuştum devlet hastanesi gün vermemiş Sezeryan için sancı su nişan gelmesini bekliyodu doğuma almak için usulü öyleymiş yaşadığım yerdeki devlet hastanesinin neyse bir cumartesi acilden nişanım geldi diye gittim yalandan alsınlar diye doğuma almadılar sancı olmayınca açılma olmayınca öncelik acil olanlara veriyorlar çünkü artık ssvden vazgeçmiştim canım sıkıldı doğurmak istiyodum artık 3 gün sonrasına gece 2.5 da sancım vardı WC den çıkamadım dedim yalancı sancı heralde baktım durum iyi değil eşimi kaldırdım kalk sancım var diye apar topar hastaneye gittik nst de yine sancı çıkmadı ama ben ciddi sancı çekiyordum yalvardım yatışimi yapın gerçekten benim halim yok diye neyse yaptılar sabaha kadar sancı çektim WC ye gittim nst de sabah bağladıklarında az bişe çıktı bu bile yeterli sezeryana girmek için dedi ve aldılar çok şükür o az dedikleri sanciya bile dayanamadım ben normal yapamazmişim demekki bu daha iyi benim için