Annevekizi Az çok tanıyan vardır 4 gün kadar lekelenme yaşadım ve kırmızı leke gelince adet olduğumu dusunmustum ama bidaha olmadı normalde 19 Haziran adet günümdu buda dün yaptığım test
Eslemim34 Annevekizi Ben göremedim eğer adet olmazsanz gecikmenin 3 4. Günü erken gebelik testi yapın daha net belli olur. Ben gecikmenin 2. Günü normal test yaptım çıkmadı 4. Günü erken gebelik testi yaptım pozitifdi
cokkasmabeabi Annevekizi 😂😂😂 ya çok silik çizgiler resimde çıkmıyor. Bulanık kalıyor o kısım. En iyi siz anlarsınız evirip cevirip
Annevekizi cokkasmabeabi kız dünden belli bakmaktan başım döndü diyebilirim ben görüyorum eşim gördü 😁😁❤️
Annevekizi Busraa-aa ya çok hevesleniyorum kan vermek istiyorum ama negatif duymak istemediğim için gidip veremiyorum🥺🥺
cokkasmabeabi Annevekizi kızımda hamile olduğuma emindim ama testte çıkmıyordu. Eşime gösterdim böyle bir test ya saçmalama falan dedi en son gittim kan verdim 11 çıkmıştı 😂😂 bir iki gün bekleyip testi yenileyin çizgi belirginlesirse zaten var demektir 🌺
Busraa-aa Annevekizi bence kan ver bide erken gebelik testi yapsan iyi olur bu testler bildiğim kadarıyla âdetin gecikmesinin 10 gününden sonra sonuç gösteriyormus
KumCi Annevekizi adete 2 veya 5 gün varken yerleşme kanaması yaşanıyor normalde testte de ikinci çizgi görünmüyor ama bunlar olmadığı anlamına da gelmez siz adet geçtikten sonra tekrar test yapın