Esraksoy37 Semisko ger.ekten çok mutlu oldum maşallah rabbim kucağına alacağın günü de görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin sana ve ailene...Bir ömür doyasıya inşallah.
Elif28 Semisko hayirli olsun kuzum gözün aydın çok cokkkk sevindim senin adına ınsallah sağlıcakla devamı gelir💓
tortil21 Semisko canımm bana bakarmısın acaba ? :) dayanamadım erken gebelik testi Predictor aldım. 2. cizgi acık pembe silikti ? Yani bariz belliydi silik cizgi acık tonda hamilelik silikte olsa varmıdır
BurcuY tortil21 genelde silikte olsa pozitif canım ☺️ Bi kanda da baktır için rahat etsin inşallah vardır 🙏☺️☺️
tortil21 BurcuY inşaAllah canım. :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. İşdeyim, 1saat sonra cıktıgımda gidip kan yaptırırım
Busracetin tortil21 erken gebelikler cogu zaman dogru sonuc veriyor adetinize kac gun var silik cikmasi ondandir erken henuz cünkü , en iyisi kan testi yaptirmaniz o zamna netlesir
tortil21 BurcuY canim eve geldim yeni. Is cikisinda gittim tip merkezine hamilesin dedi. Beta hcg yarin cikar ama dedi. O yuzden yarini beklicem hayirlisiyla🙏
BurcuY tortil21 oh çok şükür gözün aydın kuzum benim 🙏☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️❤️
tortil21 BurcuY amin canim benim🙏🙏🙏💜 sağol 🌼 Rabbim butun isteyen gonlunden gecen herkese saglikla nasip etsin insAllah🙏 Once hayirlisiyla tabikiii😍