Beren02 Yarım saat içinde silik çizgi oluştu. 2 gün önce lekelenme oldu sonra geçti adetime bir hafta var şüphelenip yaptım. Erken gebelik testinde çok yanılma görmedim ama sizce var mıdır?
Muru Beren02 eğer pozitifsen silik de olsa ilk dakikalarda çizgi çıkıyor canım, birkaç gün sonra yine dene bence
Beren02 anneoluyoruuumm16 biliyorum. Ama bu sonuç kurulmadan önce çıktı. Üzerindeki sıvı biraz fazlaydı
neanladinyurdagull Beren02 ben çizgiyi göremedim boş bir kararma var sadece.Ayrıca testin arkasında da yazdığı gibi 5 dakika içinde çıkan sonuçtur geçerli olan yarım saat oldukça fazla keza resimde ben çift çizgi göremedim
Annevekizi Beren02 ay benimde kaset test dün böyleydi aynı şekilde lekelenme yaşadım bir kaç damla da kırmızı oldu sonra gelmedi hafif hafif kasik ağrım var inşallah vardır normalde adetim 19 Haziran di
esmos27-e Yani bir çizgi gözüküyor gübi ama yarım saat diyorsan geçersiz olabilir için rahat etmezse bi testi daha tekrar dene istersen
Annevekizi Beren02 hayır 4 gün kadar kahverengi leke leke 5 gün kırmızı bir iki kere oldu bidaha olmadım 😁😁
fizikcianne Beren02 muhtemelen pozitif canım. Bende erken gebelik testi ile adete 5 gün kala böyle çok çok silik çizgiyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun. 2 günde bir kan vererek 2 katı artış olacak mi takip etmelisin :)
Annevekizi Beren02 benim arkadaşımın 5 gün sürmüş askom kişiden kişiye değişiyor bence 24 haftalık şuan arkadasim