mshn2001200 Kizlar merhaba, 32 haftalik hamileyim, ve goguslerimden haric hic bir yerimde karnimda vs catlak hic yok normal mi ? Hani ozel olarak bir sey de surmuyorum, nirmakde karin buyudugubde catlak cikmazmi? Sizlerde de cikmadigi oldumu😊
Bernnnaaaa mshn2001200 tamamen yapısal bir durum benim denemediğin ürün kalmadı en pahalısından en ucuzuna kadar tonla para harcadım hepsini kullandım heryerim çatladı 😅
balci1 mshn2001200 34+4 teyim benim de öyle hafif göğüs ve kalçamda çatlamalar var göbekte vs yok şanslıyız baya bence 🌝
runkli0606 mshn2001200 herkesin olacak diye biley yok kimisi her türlü tedbiri alır yine çatlar kimisi de hiçbirşey yapmaz cillop gibi durur vücut yapısı ile alakalı biraz çatlak durumu sma son aylarda vücudu nemli tutmakta fayda var.
Gezgin1Anne Ohooo sen erken sevinmeye başladın bugün 34+4teyim 2 gün önce karnımın altından pıt atmaya başladı çatlarlar. Forumda ara kısmına çatlak yaz çoğunun 36-37de bir gecede çatladığını göreceksin. Aman nazar etme kendine derim daha yolun var 😀
nur_bebek34 32 den sonra çatlıyor diye düşünüyorum benim 3 gün içinde harita gibi oldu. Göğüsün çok çatladı mı kırmızı kırmzıı üst kısımları çatlayınca özgüveni düşürüyor . Göbek çatlasın göğüs çatlamasın diyenlerdenim ben
anneoluyoruuumm16 mshn2001200 zaten kilolu biriydim karın catlaklarim vardı. 14+6 şuan ama çatlak patlak yusyuvarlak olmama az kaldi. Zeytinyağı deneyeceğim