Buhara Omg3 almak istiyorum önerebileceğiniz marka var mı temiz içerikli ve helal yada koşer sertifikalı olması benim için önemli. Bunun dışında magnezyum , d vitamini ve b12 de almayı düşünüyorum fikir verirseniz çok sevinirim
Yazmelegi_ Buhara innate pronatal kullanıyorum ben içeriği balik yağı omega3 vitamin minareller ve takviye edici gıda,d 3 vitamini olarak ta ocean kullanıyorum
Tusse18 Buhara multi ocean mummy omega olup midemi bulandırmayan bu oldu diğerleri çok kötü kokuyor,D vitamini wellcare
Buhara Yazmelegi_ Aysee1123 Tusse18 Pamuk Çok teşekkür ederim ilginiz için yazıklarını dikkate alıp bana en uygununu aşacağım 🥰
Amineazra Buhara doktorum orzax marka içeriği helal olduğu için onu verdi multivitamin olarak b12 ve d vitamini olarak o markayı kullanıyorum. Bi de magnezyumunu da verdi son gittiğimde 4 ilaç da aynı marka
gizcansen Buhara magnezyum ocean extramag, D3K2 damla Venatura, B12 Eczacıbaşı Selfit dil altı hapını kullanıyorum. Omega3 olarak içinde omega3 de olan Elenatal 2 kullanıyorum