Alyamomm rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin canım dua etmekten hiç vazgeçme elinden gelen tedavileri de yaptır ben iki yıldır istiyordum evlenmeden önce 18 cm lik çikolata kisti ameliyatı olmuştum hep de korkmuştum bu bana engel olacak diye. Evlendim ilk günden itibaren çocuk istedim olmadıkça doktora gitmeye başladım rahim filmi çektirdim sonrasında sayısız klomen femara tedavileri yaptırdım 3 ay ara ile iğneli aşılama yaptırdım hepsi negatifti ümidim kalmamıştı. 6 7 ay bekleyip tüp bebek yaptıracaktım bu arada akla gelebilecek her kürü de uyguladım acaba mı ki diye hayıt kürü testere dişli aslan pençesi, bal çörekotu tarçın, arı sütü karışımı, soğan kürü artık takıntı haline getirmiştim. En son aklımda c life ile mfk takviyeleri kalmıştı 15 günlük c life ve bir aylık eşimle mfk takviyeleri kullandık sonuca inanamadım şükürler olsun rabbim nasip etti halen şoktayım ama şimde yaşadığım o kadar hüsranları ben yaşamamışım gibi hissediyorum rabbim hepsini unutturdu. Allahım kimseye aratmasın tez vakitte sana da nasip etsin ama hiç yorulma 🌸