Elifkodalogluuu Merhaba kizlar yakın zamanda özel Okmeydanı Hastanesi’nde iki test yaptıran var mı fiyatları konusunda bilginiz var mı
Elifkodalogluuu femme 150 TL yani ikili test bende orda yaptırayım o zaman diğer yerler en uygun 1200 dedi
Elifkodalogluuu femme yaptırdım bugün 200 TL ye ense kalınlığı normal çıktı kan testini beklicem 1 hafta
acarsmom Elifkodalogluuu merhaba sadece direk acilden giriş yapıp kan mi verdiniz randevu mu alıp gittiğiniz 🤔
Elifkodalogluuu femme güzel mi o kadar yüksek fiyatlar duydum ki bu bedava gibi geldi 🤣 ama muayene fiyatlarına da zam gelmiş
tugba_t Bende okmeydanına gitmeyi düşünüyorum doktor önerisi olan varmı acaba bide cumartesi günleri muayne oluyormu
Elifkodalogluuu tugba_t Hakkı Gürkan bey tek geçerim benim doktorumda o cumartesi de muayene alıyor Gebelikte Lale hanıma gitmeyin hiç kimse memnun değil eğer orayı istiyorsaniz direk hakkı Gürkan bey
Elifkodalogluuu acarsmom merhaba poliklinikten gittim muayene kaydı açılıyor daha sonra doktor ultrason muayenesi yaptiktan sonra ikili test için ödeme yapıyorsunuz labaratuvar da kan veriyorsunuz kan sonucu da 1 hafta da çıkıyormuş
acarsmom Elifkodalogluuu çok teşekkür ederim 🤩🌺 peki doktor ücreti v.s toplam ne kadar bir fiyata tekabül etti bende gitmeyi dusunuyorum da 🤔