Svdlina Cambardak__ bende vardi mantarmis dogumdan sonra enefeksiyon kapti dikislerm antibiyotik kullandim o antibiyotikler mantarr yapmis bide onun icin antibiyotik krem ve fitil.kullandim
sevcanbyhtn Cambardak__ fitil krem falan hepsi faso fiso cnm sadece sirkeli su ise yariyo bende cok agir gecirdim enfeksiyon kaptim son aylarimdayim baska bir yerde tuvalete girmem bile yetiyo yani enfeksiyon kapmam icin bi tek sirke gecirdi 1 haftadır rahatim dene insallah gececektir gecms olsn
Minaesra Cambardak__ mantar olmuşsun büyük ihtimalle, elma sirkesi çok iyi geliyor başta biraz yakıyor ama işe yarıyor. 1 litre suya ben çay bardağı ile elma sirkesi koyuyordum ve içeriye girmicek şekilde üstten taharat alıyordum, iki güne geçti
tlhmrv Muazz biz tane şişenin içine iki kaşık sirke koy üzerine su ekle miktarı göz kararı da ekleyebilirsjn ölçü şart değil..onu lavaboya kop onunda tahretlen her seferinde
Aydemi Cambardak__ bende de hamile olmadan önce iç dudak kaşınması vardı. Hatta vajinan aşırı kuruyordu. Kaşıması o kadar güzeldi ki kabartıyordum resmen. Sonra geçti. Çünkü mükemmel bir sprey buldum. Trendyoldan alabilirsiniz. Winactive diye bir markanın genital bölge spreyi var. İç çamaşırınıza giymeden 2-3 fıs sıkın. Tertemiz oluyor. Ben doktora da sordum kullanabilirsin sıkıntı yok dedi. Eğer kaşıntınız mantar değilse mutlaka ama mutlaka öneriyorum.
Fahsj- Cambardak__ sirkeli su diyenlere aldanma bende yaşadım bu durumu hiç bir faydası olmadı doktora fitil ve krem yazdırdım 1 hafta içinde geçti ne kaşıntı oluyor ne akıntı krem özellikle çok iyi geliyor kaşıntıya
Hungry kekik suyuyla yıka benim öyle geçti kekiği kaynat bi şişeye koy sürekli onunla taharetlen ilk günden bile etki ediyor