Mlke987 Otururken ani hareketle kalktım karnıma o anlık sancı girdi bi dk falan sürdü suan ağrımıyor yaşayan var mı bişey olmuş mudur 🥺
Aleyna_88 Mlke987 5 haftalıgım bana da çok oluyor yarıp kalkarken eğilip doğrulurken insan korkuyor. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle olmuyordu her gebelik farklıymış gerçekten
Youngmotherr Mlke987 ben hala yaşıyorum sancım var artık yalancı sancı mı gerçek mi bilmiyorum aralıkları aynı gibi 🥺
Zeyzey055 Yok canim birsey olmaz panik yapma benim.oglum var karnımın üstünde dimdik değişik yapiyo 24 haftalik gebeyim birsey olmaz kanama falan yoksa sorun yok bide gaz sancisidir o arada olur
Mlke987 Zeyzey055 yok gaz sancısı gibi değil ani kramp gibi oldu aniden kalktım diye oldu suan harekette etmiyor bebek korkuyorum
Aleyna_88 Mlke987 korkma ama kanama ve kasılma sancı tarzı olmadıgı sürece hiçbir sıkıntı olmaz allahın izniyle
Zeyzey055 Mlke987 birsey olmaz canim içini ferah tut haftan ilerledikçe hareketi de azalacak zaten bide denk gelmiştir uyuyordur çikolata falan ye hareket etsin istersen