Kardelenkardi Benim ki 34 haftalık be kafası kaburgamın altında duruyor doktor dün bu sezeryana gider dedi sizce de bunu demek için erken bir hafta değil mi ?
Daisy0000 Kardelenkardi 35ten sonra ihtimal düşüyor ,37den sonra da artık dönmez demişti doktorum.Ki öylede oldu dönmedi sezaryen olacağım 23nde
Youngmotherr Kardelenkardi 19dan beri baş gelişti 30+6da doğum pozisyonunda dedi 35+0ken gidicem bakalım nasıl olcak 31+4üm şuan
Deletedmom_52 Kardelenkardi çok erken benim doktorum hiç öyle bir şey demedi 36+4 de döndü bebeğim canı sezeryan doğurtmak istemiş senin doktorunun
TugSozTan Valla 32de baş gelişti 34te makata döndü 35ten beri baş geliş yani son ana kadar dönenler var burda okuduğum kadarıyla. 34te makat geliş olunca doktorumuz 39a kadar beklerim dönmezse alırım demişti
Kardelenkardi Bir de üstüne üstük sinirleniyorda normal istiyosun evet diyorum o zaman son ana kadar beklersin canımm dedi beklerim dedim ama kendinden çok emin dönmeyeceği konusunda
Kardelenkardi Bende döneceğini düşüyorum açıkcası kordonunu beline dolamış iki kez ama bu normal doğuma bir engel değil araştırmalarıma göre