Herkese merhabalar burada herkesin böyle güzel güzel anlattığın doğum hikayelerini bıkmadan hep okudum nasihatlendim bende birgün yazarmym diye cok bekledm ve değdiğini düşünüyorum 💜 40+4te doktora gittim acılmama bakıldı 2 cm açıklık vardı ebe rahim esnek doguma müsait olduğunu suni sancı alabilecegimi söyledi bende acılma payı hızlanırmo diye sordum ebe kişiden kişiye değişiyor dedi bende korktm suni alıp altan muayene olucam hırpalanıp sonrası sezeryan olmaktan korkuyordm ve direk sezeryan istedim doktorla görüsüldü yatısım yapıldı tahliller falan vs doguma alındım belden uyuşturmalı yaptım ama 5 6 denemede ancak tuttu ve ben doktora bebek dogunca görmek istemiyorum dedim midem bulanır dedim doktor dinlemedi ve 7 dk sonra oğlumu gördüm o anı size anlatamam o kadar güzeldi ki gözyaşlarım sel oldu o kadar temiz bie bebek olarak dünyaya geldi ki iyi ki gördüm onu dedim agladım susmadm o kadar güzel bir duygu ki herneyse oğlumu götürdüler benim kalp atışım yavaşladı nabzım düştü panik yaptm ve apar topar eşimi cagırdılar şekerim düşmüştü meyve suyu istediler böyle midem bulanıyordu kusuyordum ama kusmuk yoktu cok degişşk bir histii neyse 10 dk içinde herşey yoluna girdi ben cıktgmda eşim kapıda bekliyordu gözleri dolu dolu🥹 odaya cıktıgımda oglum benden sonra getirdiler öyle güzel öyle masumdu ki size anlatamam ama o günün en tombiş bebişinş dünyaya getirmişimmm bebek gelinde pabucum dama atıldı hahah ama olsun oğlum canı sagolsun🥲 ben sezeryandan korkuyordm ama inanın hiç zor değil illaki ağrılar oluyor ama bebeginizş görünce geçiyor sezeryab sonrası ilk yürüyüş fazlasıyla zor ama alısıyorunuz ben dogurduysam yemin ediyorum herkes doğurur💜 anne adaylarına sesleniyorum hangş Doğum olursa olsun korkmayın çünkü minik muzicelerinizi görünce geçmiş gelmiyor aklınıza🥰 benim tek sorunum oglum göğüsümü tutmuyor Buda beni ister istemez üzüyor bana tavsiye edebilirsiniz ne yapsam hemen tutar üzülüyorum bu şekilde sütümde gelmez diye zaten az geliyor olanda gidecek gibi 😑 ve 15 haziranda doğum yaptım buradakiler hastanede yazıyordu ama ben beceremedm haahha🤣🤣🤣 hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah rabbim tek avazda kucağınıza almayı nasip etsin ☺️😍💜