Wwpab Devlet hastanesin de sezeryana gün mü veriyo yoksa sancin doğumun basladiginda mi sezeryana alıyor
nefessmommm Wwpab ilk gebelikse normal mi sezeryan mi diye sormuyorlar normal bekleniyor riskli bir durum olmadıkça ama ilk sezeryan olan ikinciye direk gün veriliyor
Anonim3447 --alperen-2023-- 34+4 haftalık hamileyim başı aşağıda geçen hafta alttan muayene olmuştum normal doğuma da uygun dedi ama o zamana kadar ne olur bilemiyorum
--alperen-2023-- Anonim3447 inşallah normal olursun benim tüp bebek olduğu için birde biraz iri olduğu için sezeryana karar verildi
Anonim3447 --alperen-2023-- hem anne hem bebek iyi olsun nasıl doğduğunun bir önemi yok rabbim hayırlı Salih evlatlardan eylesin
Egeminannesi Wwpab ilk se normal için baya zorluyolar bekletiyolar en son bebek yada anne riske girince sezeryan a aliyolar
benaslindayohum Wwpab ilki genelde sezaryense sezaryene alıyorlar ama vardır bi bildikleri zamanını beklerse 38 haftalık planlanıyor ama aksi bi durum olursa acil sezaryene alınıyorsun 🤗
Belginylmz Wwpab Dewlet ilk gebeliginse bı skintin bebek için anne için kötü oluşturacak bir şey yoksa serzayn yapmıyor normal doğum yapıyor