Melissa_Tl46 herkes yanlıs anlamıs dediğimi ama benim anlatmak istediğim doğurup perişan etmektense cocuga güzel bir gelecek sunamayacaksa eğer bir insan doğurmamalı doğduğunda kötü şartlarda yaşayacaksa anne kendisini hazır hissetmiyorsa allahın verdiği bir mucize de olsa bence dünyaya bir çocuk getirilmemeli cunku günümüzde doğurup doğurup sokağa atan doğurup oraya buraya veren bir çok insan var yoksa kimseye aldırın demek haddim değil bebeğin de hakkına girmemek lazım ben o yüzden o cümleyi kurdum mesela korunduğu halde hamile kalan bir çok insan var bende eğer korunduğum halde hamile kalırsam o cocuga bakamayacagımı iyi koşullar sağlayamayacagımı düşünürsem zaten doğurmam annesiz babasız ya da kötü şartlarda perişan olacağına hiç olmaması daha iyidir annemiz zaten doğurmak istiyormuş allah hakkında hayırlısını versin benim sözüm bu şartları sağlayamayan kendisini hazır hissetmeyenler içindi bebek rızkıyla geliyor ama büyüyeceği ortam onu büyütenlerin psikolojisi ve geleceği çok önemli🫶🏻