Tmk Instagram’da zevk.atölyem adlı sayfa Yenidoğan hastane çıkışı vesaire ürünleri satıyormuş gibi gözüküyor fakat dolandırıcı.havaleyle önden paranızı alıyor ve sonra sizi engelliyor. Ne yazıkki bende mağdur oldum. lütfen siz de dikkatli olun asla önden paranızı göndermeyin hiçbir kimseye hiçbir sayfaya.Lütfen böyle bir durumda olanlar az miktarlar deyip boş vermesin herkesin canını yakmaya devam ediyorlar .mutlaka savcılığa suç duyurusunda bulunun Polat Uçar isimli şahsa havale yapılması isteniyor. Nolursunuz bosvermeyin suç duyurusunda bulunun dava açın.
nur_bebek34 Benim daha önce dolapta başıma gelmişti parayı önden atmıştım . Piyasanın altında Pandora bileklik satıyordu. Sonra beni engelledi . Fast yaptığım ismi googlede aratınca suç makinası olduğu ve insanlardan hesabına havale para yaptırıp 20 den fazla kişiyi dolandırdığını gördüm. Kızın yaşın genç ayrıca polis bişey yapmıyor tutuklamıyor bile. İnsanların paralarını alıp dolandırıyor
Tmk nur_bebek34 maalesef insanlarin çoğu suç duyurusunda bulunmadığı ve dava açmakla extra ücretler ödemek istemediği için bu şerefsizler böyle kul hakkina giriolar. Az çok demeyin havale yaptığınız isme dava açın savcılıktan suç duyurusunda bulunun. Sonuclanmazsa bile hicbirsey yapmadım demezsiniz en azından. Rabbim kahru perişan etsin inşallah iki cihandada bunları 🤬🤬
Kediannesi1 Bankanızı arayıp durumu anlatıp gönderdiğiniz parayı 24 saat içinde geri alabiliyorsunuz bilginiz olsun hanımlar
Tmk Kediannesi1 maalesef birkaç gün sonra farkedince bankada birşey yapamıyor aradım geç kalınmış ne yazıkki
denizyilmazz Birde instagramda bu tarz sayfalar daha önce kullanıcı adı değiştirdi mi diye bakabiliyorsunuz mesela baktım biraz önce 7 kez kullanıcı adı değiştirmiş demek ki bi halt dönüyor anlamına geliyor. Bu şekilde de anlayabilirsiniz
Tmk denizyilmazz Lumlum nolursunuz şikayet edin. Düşmez kalkmaz bir Allah nasıl oldu anlamadım inanın ki ders olsun buda bana 😔
Lumlum sayfaya baktım dolandırıcıyım diye bağırıyor, daha önceden benim de başıma geldi maalesef, hep beraber instagrama şikayet edersek kapanır bence
Lumlum Tmk evet haklısın tabi ben direkt şikayet ettim dolandırıcı diye tabi işe yarar mı bilmem çok geçmiş olsun instagramdan bilmediğiniz sayfalara güvenme 🫶🏻 umarım bir daha başına gelmez