mombarbie_ Yumurtlamanin 10.gunu akşam mide bulantısı ve kusma olunca sabah test yapayım dedim ve bu şekilde dün daha silikti netlesmeye başladı
Birdemet95 mombarbie_ tüm yanıltan testlere inat birtanede farklı testle yap canım veya kan ver direk, bence var ama :) hayırlı olsun🥰
Gmze012 mombarbie_ hayırlı olsun ama takibinde kal beta degerinin birkaç gün sonra tekrar test ver yükselme durumunu takip et 😊Rabbim bebişini sağlıklı hayırlı etsin inşallah
[silindi] mombarbie_ cok sevindim adınıza. 7 haziranda yumurtlama olmuştu galiba sizin . Kac gun değerlendiriniz. Ve belirtileri ne zaman başladı
mombarbie_ [silindi] 6.gun aşırı baş ağrım olmustu gözlerimi acamiyordum dün ki testim çok silikti akşam kusmustum sabah o yüzden gideyim dedim
[silindi] mombarbie_ göğüs ağrısı varmı. Benim 2 gun önce cok şiddetli bel agrim oldu bugun 8 günüm yumurtlamadan Sonra
mombarbie_ [silindi] göğüs ağrım yok canım bel ve kasık ağrısı var benimde birkaç gündür 9.gun test yaptım varla yok arasiydi 10.gun netleşti bugün yani öyle görünce kan verdim değer bu sekilde
Aysel_krdg mombarbie_ aynı benimki gibi olmuş ama Canım bir hafta sonra ver kanı şu an düşük 2 günde bir vererek stres yapma