Tubaa10 Hllhlt 21 yada 22. Haftada ilk dozunu yaptılar bana 5 aralıkta ikinci dozum var. Ben aşıya karşı değilim bebeğin sağlığı için iyi olmasa doktor önermez zaten diye düşünüyorum.
CansuCaTurkmen Ben 24+6 da oldum ilk dozu ikinci doz için 1 ay sonrasına tarih veriyor. 20.haftadan sonrasında yapıyorlar genelde
Kardii Ayy ben bugün oldum canım çok acıdı vurulurken ama şuan bişey yok şükür 21+3 üm ama 5 günde önden gidiyorum ultrasonda 22+2 olarak görünücem yarında kontrolüm ve detaylı ultrasonum var
Hllhlt Hımm aslında bana erken demişlerdi 17 haftalıkken olcaktı doktorum bekle dedi 20 yi 😀 bekliyoruz bilmiyorum ilk doz için cok açı yo mu
Selinpol Ben 1. Dozu bir ay önce olmuştum 21.haftamda 2. Dozu da bugün oldum bünyeden bünyeye değişiyor ateş ağrı yaptı ben de çok ama yine de gerekli bir aşı doktorlar öneriyor olun bence
Mrtnurr Ben tam zamanlarını hatırlamıyorum ama 5e tamamlarsan 10 sene bu aşıyı vurulmana gerek kalmıyomuşben 5e tamamlıcam doğumdn sonra 3üncüyü vurulcam yani
Migrenligebe İlk dozu hatirlamiyorum ama ikinci dozu 23.haftada oldum. İlki de bir ay onceydi sanirim