Mrv06 Kızlar sbaah sezerya oldum çok şükğr çok gğzel geçti yürüdüm vs . Ama şuan bogazımdabalgam var öksürmekten aklım çıkıyo öksürmesem kalalaıyorm oldugum yerde öksürmeyim diye karnm agrıyacak diye öksüremiyom siz naptnz
Tosbik Mrv06 canim bebegin hayirli ugurlu olsun 😍. Bsy sorcam. Sonda takildimi? Takilirken ya da cikarilirken acıdi mı?
Zelihasifa Mrv06 yavaşca karnını tutarak hafıf hafıf ıhı ıhı yaparak öksürmelisin bol su tuket yürüyüşlerınde hafıfçe ayaklatını karnına cekerek yurursen hem gaz olayı yasamazsın hemde pis kan atımı hızlı olur
Zelihasifa Tosbik sonda takılmak zorunda çünkü belli bi süre yatakta kalıosun. Acıma olmuo ama hani idrarını yaparken bazen yanma olur ya takarken çıkarırken öle bişi oluo
cemilev Mrv06 Dur bakalım sana yap diyorum ama bende yarin sezeryana giricem bakalım ben öldürebilecekmiyim 😁😁
Mrv06 Zelihasifa o ıho ıhı şeklindeki öksürük tarzı kesmiyo işte 😄 baya baya öksürmem lazm rahatlamam için nasl geçecek bakalm artk şu vs. İçince gitmiyo
Zelihasifa Mrv06 suan sadece ona mecbursun sureklı gıdıklıodur bende çok fena olmuştum fırca sokup bogazımı kasısam dıodum 🤭😂
_RainBow Mrv06 ohg ne güzel 🤗Allah yardımcın olsun darısı bizlerin başına,bana bal çok iyi geliyor yumuşatıyor öksürüğüm olduğunda bir tatlı kaşığı bal tarçında iyi geliyor.
Hanifeak Mrv06 bende de olmuştu ama benim ki balgam değilde hawa borusu tahriş etmişti boğazlarımı ben karnımı tuta tuta öksürüyordum bi hap dediler en sonunda onu aldı eşim öksürme gelmeden onu alıyordum hap değil hatta naneli şeker bildiğiniz 😃