SemraSnmezTuru babyince gerçekten öyle. Yanlış eksik öğrenilmiş bir din , bilimden arınılmış bir beyin ve bir anne... ne diyebilirim bilmiyorum. Bence artık insanlara evlenirken ruh sağlığına göre çocuk yapabilir ya da yapamaz diye belge verilmeli 😀 yoksa durumumuz vahim.
Laayla SemraSnmezTuru ay öyle deme kıız benim annem de rahatsız ama ben çok seviyorum iyiki benim annem iyiki doğurmuş beni ama tedavi ve ilaç süreci devam ediyor senelerdiir 😞 analık herkese yakışıyor hastalıkta Allah’tan ama bazıları düpedüz gerizekalılık peşinde bu postun sahibi de öyle
SemraSnmezTuru Laayla canım kesinlikle istisnalar vardır. Demek ki senin annen ne kadar rahatsız olsa da anneliğinin hakkını veriyor. Tabi ki her şey Allah tan. Ama öyle şeyler duyuyoruz ki sadece çocuklara üzüldüğüm için böyle bir şey söylüyorum. Mesela daha bugün psikolojisi bozuk olan bi annenin 5 çocuğunu yuvaya verip kaçtığını duydum. Böyle şeyler beni çok üzüyor gerçekten de. Bi çocukta oluşan travmalar o kadar farklı şeylere mâl oluyor ki. böyle düşünmeye mecbur kalıyorum 😔
Sirvanaydiner Sevooo bu hamile halinizle , hamile bi bayana beddua etmek ne kadar doğru? Allah herkesin kalbine göre verirmiş,sizinde iyi niyetli olmadığınız ortada. Neyse siz karnınızdaki üff sesine takılmaya devam edin
Laayla SemraSnmezTuru valla analık yapamayacağını düşünen cidden doğurmasın gitsin aldırsın yumurtalarını hatta direkt sokaktaki it bile yavrusuna sahip çıkıyor insanoğlu nasıl nankör belli değil hem de kendi canından parçaya