Kubrakarahan Kızlar ben parol içtim başım çatlıyordu evde ilaç da yoktu 6-7 ay önce aldığım ilacı buldum mutfak dolabının içinden içtim sonra da içime sinmedi hamile olduğum için eşim bişey olmaz dedi ama sizlerin ilaçları nerde duruyo evim sıcak olmaz pek mutfak dolabında duran bozulurmu birde ya 🥺
Yagmurmeric Kubrakarahan genelde ilaçlar oda sıcaklığında güneş almayan yerde duruyor özel saklanma koşulu olan bir ilaç değilse ama önemli olan son kullanma tarihi , uzun süre durmuş ilaçlari tarihine bakmadan kullanmayın bence 😊
Yagmurmeric Kubrakarahan kutusu duruyorsa tarihine bakın ama uzun süreli oluyor genelde bozulmaz zaten tarihi geçmediyse
Ozde0502 Paroldam hiiiiç bir şey olmaz arkadaşım hiç dert etme tarihi geçmediği sürece parol korunması gereken bir ilaç değil.
Yagmurmeric Kubrakarahan bir şey olmaz olsa zaten bı belirti verirdi, zaten çok güçlü bı ilaç değil 😊 birde ağrı kesiciler genelde 2 yıl tarihli oluyor zaten endiselenmeyin lütfen ☺️
Ozde0502 Kubrakarahan evet tabi ki bakılmaz olur mu hele ki çok önce aldıysan bunun için bile bakarsın tarihine
Kubrakarahan Ozde0502 yok öyle değil tabiki bakarsınızda hani ortalama ne kadar oluyor onu öğrenmek için size sordum bakıp yazarmısınız bana diye kutusunu atmışım bulamadım kendimin kini
Ozde0502 Kubrakarahan bitanecim şimdi eczacı arkadaşım yanım da direkt ona sordum hiç bir şey olmaz paroldan dedi onların tarihleri uzunmuş tarihi geçmiş bile olsa çok ciddi bir süre geçmediyse parolun ciddi bir yan etkisi yok bunu kafasına takıp daha çok stresle ağrıtmasın başını geçeceği varsa da geçmez dedi
Ozde0502 Kubrakarahan bitanecim şimdi eczacı arkadaşım yanım da direkt ona sordum hiç bir şey olmaz paroldan dedi onların tarihleri uzunmuş tarihi geçmiş bile olsa çok ciddi bir süre geçmediyse parolun ciddi bir yan etkisi yok bunu kafasına takıp daha çok stresle ağrıtmasın başını geçeceği varsa da geçmez dedi
defneveannesii_ Ben hep dolaba koyuyorum ilaçları ağrı kesici olsun, şurup olsun, burun spreyi vs hepsi dolapta küçük bir kutuda